U mnie też zero, ale deszcz ze śniegiem, wilgotność okropna, brrr...okropnie, ale ma się poprawić i co najdziwniejsze najcieplej w Rzeszowie
niezbyt mnie nastraja ta biel, wolałam kaskadę poprzednich kolorów
a to ci dopiero! Zima prawdziwa! U mnie do śniegu jeszcze daleko, ale poranek bardzo zimny, z przymrozkami, dachy samochodów sa białe. Ale słońce wyszło i jest nadal kolorowo. Pozdrawiam zaśnieżone rododendrony
Irenko , Haniu,Elizko miło że do mnie zajrzałyście . U mnie pogoda brzydka,pada drobny śnieg i strasznie jest wilgotne powietrze . Temp około zera stopni. Tak wyglądał ogród o godz7.30
Pozdrawiam Was serdecznie.
U mnie też zero, ale deszcz ze śniegiem, wilgotność okropna, brrr...okropnie, ale ma się poprawić i co najdziwniejsze najcieplej w Rzeszowie
Irenko...wcale nie najdziwniej...tylko najnormalniej..... u nas najczęściej jest najlepsza pogoda Chociaż strefa klimatyczna gorsza niż Twoja........
Bogdziu.. jak to zobaczyłam to aż brzydko powiedziałam......... aż mnie ciarki przeszły i dreszcze..... u mnie tylko leje deszcz ..bardzo intensywnie, co dla ogrodu przed zimą i przy mojej suszy w ogrodzie jest zbawienne i jak najbardziej wskazane...... przy drzewach i krzewach sucho, że łopaty nie wbije.. do podlania za dużo
Bogdzia, u mnie do tej pory trwa śnieżyca
A M. nie skąńczył robót ziemnych i terez męczy się biedaczysko...
Prognozy mówią ze jeszcze ma byc poprawa pogody to moze niech Twój M poczeka aż siępogoda poprawi bo przemoknie biedaczysko i się rozchoruje. Mój też ma jeszcze do spalenia samochód gałęzi i nie wiem kiedy to zrobi.
U mnie też biało. Na dodatek wieje paskudny wiatr. A ja akurat wczoraj dostałam róże. W bardzo złym momencie, bo już za 3 dni będzie lepiej. Ale cóż trza posadzić. Wczoraj kilka się udało, dzisiaj reszta. Ziemia miękka, ale zimna, brrr...
No tak nie masz wyjścia Agnieszko, za długo ich trzymac nie można. Musisz sadzic ale latem Ci podziękują.
Irenko , Haniu,Elizko miło że do mnie zajrzałyście . U mnie pogoda brzydka,pada drobny śnieg i strasznie jest wilgotne powietrze . Temp około zera stopni. Tak wyglądał ogród o godz7.30
a tak teraz
Pozdrawiam Was serdecznie.
Ta strefa ciepła zmienia swoje położenie . Dawniej najcieplej było u was , potem był Tarnów a teraz Rzeszów. Nie ma sie co dziwic bo czytałam ze bieguny zmieniają swoje położenie i jeden się przesunął niewiele ale drugi o 2900 km to juz nie jest byle co.
a to ci dopiero! Zima prawdziwa! U mnie do śniegu jeszcze daleko, ale poranek bardzo zimny, z przymrozkami, dachy samochodów sa białe. Ale słońce wyszło i jest nadal kolorowo. Pozdrawiam zaśnieżone rododendrony
A rododendrony pozdrawiają Ciebie.Ciekawe kiedy u Ciebie spadnie snieg. Ja też pozdrawiam.