Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 05:39, 12 maj 2015

MAD napisał(a)
Też czekam na widowisko. Zdjęcia pąków niesamowite. Ileż tego kwiecia będzie!
A ja głupia ekscytuję się, że moja azalka ma 50 pąków... Przy tej ilości u Ciebie moje 50 to nic.

U mnie najzimniejsze miejsce w Polsce wiec jeszcze troszke trzeba poczekac. Na razie kwitna tylko te które już pokazywałam i zaczyna Percy Wiseman.
Bogdzia 05:46, 12 maj 2015

Asiuniaa napisał(a)
Bogdziu niebawem będzie niesamowite widowisko u Ciebie. Mój Roseum zaczyna otwierać pąk i Blutopia też jupiii. Tylko Calsap marnie wygląda. Wrzuciłam zdjęcia rano .

Byłam ,napisałam.
Bogdzia 05:49, 12 maj 2015

Justyna napisał(a)
Zaczyna się
Bogdziu, wybrałaś bardzo adekwatną drogę dopełniającą urodę, styl, nastrój rododendronowego - magnoliową. Myślę sobie, że to strzał w dziesiątkę, który idealnie pasuje do Twojego ogrodu. Laura cudna.
Oczarowała mnie również wczesnowiosenne rabata z prymulami.
Ten falbankowo-motylkowy rh uroczy.
Serdecznie

Justynko masz racje rh i magnolie pasują do siebie i niech kwitna i rosna jak najlepiej szczególnie te nowe nabytki z których bardzo się ciesze.Motylkowy długo kazał na siebie czekac az trzy ata i jeszcze nie jest w najlepszej formie ale co rok jest lepiej więc jest nadzieja ze kiedys bedzie (bedą) piękny.Pozdrówka przesyłam.
Bogdzia 05:56, 12 maj 2015

Katkak napisał(a)
Rety Bogdziu, już nie mogę się doczekać aż te wszystkie cuda u Ciebie zakwitną, widok godny króla . Możesz zerknąć do mnie na ostatnią stronę i doradzić w sprawie rh? Z góry dziękuję, buziaki.

Byłam.
Bogdzia 05:59, 12 maj 2015

Janek napisał(a)

Ja kupowałem piękne rododendrony tutaj http://www.kaluzinscy.pl/ Szkółka Państwa Kałuzińskich koło Szadku, ok 45 min jazdy od Łodzi, piękne miejsce, ogromna szkółka

Janku wpisałes swoja reklamę w moim poprzednim wątku. Zignorowałam to ale przyszedles tu. Byc może że sa tam piękne rh ale jak nie masz swojego wątku to nikt Ci nie uwierzy . My wierzymy osobom które są na codzień z nami , wiemy co sobą prezentuja a Ty wchodzisz do czyichś wątków i sie reklamujesz. Myślisz ze to jest w porzadku? Bo ja mysle inaczej.
Bogdzia 06:01, 12 maj 2015

Mathildis napisał(a)
Bogdziu, mam nadzieję, że gdy przyjdzie pora zasypiesz nas zdjęciami po pierwszych wprawkach widać, że będzie co oglądać ...

U mnie kwitną na koncu , takie mam niestety miejsce najzimniejsze ze wszystkich . Czasem myśle ze nie ma sensu nic pokazywac jak juz wszyscy wszystko pokazali.Pozdrówka.
Bogdzia 06:04, 12 maj 2015

weronika77 napisał(a)
Tez mnie zachwyciła obiela u Richiego. Teraz będę podziwiać u Ciebie.
Za namawianie do tulipanowa jestem wdzięczna, i już się nie musisz bać, że będę marudzić. Białe Rh u nas już zakwitły na całego.Buziaki.

To kamień z serca. Buziaki.
Bogdzia 06:10, 12 maj 2015

Nikita napisał(a)
Bogdziu, dziewczyny pytają co to za rododendron kwitnie u mnie...może coś pomożesz? Zdjęcie w moim wątku.

masz wiadomość

Byłam i odpisałam na pw.
Iwk4 06:29, 12 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

U mnie kwitną na koncu , takie mam niestety miejsce najzimniejsze ze wszystkich . Czasem myśle ze nie ma sensu nic pokazywac jak juz wszyscy wszystko pokazali.Pozdrówka.

Bogdziu i tak jesteś przede mną z kwitnięciem. U mnie dopiero magnolia będzie kwitła, buk dopiro pokazał listki, a rododendrony nawet nie myślą o pokazaniu kwiatów. I ostatnio zobaczyłam u siebie narcyze, ktore mają pączki. Czuję się jak papuga, która wszystko za wszystkimi powtarza. Więc się nie martw. U ciebie i tak najpiękniejszy rododendronowy ogród. Buziaki zostawiam
ana_art 06:33, 12 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Bogdziu i tak jesteś przede mną z kwitnięciem. U mnie dopiero magnolia będzie kwitła, buk dopiro pokazał listki, a rododendrony nawet nie myślą o pokazaniu kwiatów. I ostatnio zobaczyłam u siebie narcyze, ktore mają pączki. Czuję się jak papuga, która wszystko za wszystkimi powtarza. Więc się nie martw. U ciebie i tak najpiękniejszy rododendronowy ogród. Buziaki zostawiam
święta prawda