Justynko masz racje rh i magnolie pasują do siebie i niech kwitna i rosna jak najlepiej szczególnie te nowe nabytki z których bardzo się ciesze.Motylkowy długo kazał na siebie czekac az trzy ata i jeszcze nie jest w najlepszej formie ale co rok jest lepiej więc jest nadzieja ze kiedys bedzie (bedą) piękny.Pozdrówka przesyłam.
Janku wpisałes swoja reklamę w moim poprzednim wątku. Zignorowałam to ale przyszedles tu. Byc może że sa tam piękne rh ale jak nie masz swojego wątku to nikt Ci nie uwierzy . My wierzymy osobom które są na codzień z nami , wiemy co sobą prezentuja a Ty wchodzisz do czyichś wątków i sie reklamujesz. Myślisz ze to jest w porzadku? Bo ja mysle inaczej.
U mnie kwitną na koncu , takie mam niestety miejsce najzimniejsze ze wszystkich . Czasem myśle ze nie ma sensu nic pokazywac jak juz wszyscy wszystko pokazali.Pozdrówka.
Bogdziu i tak jesteś przede mną z kwitnięciem. U mnie dopiero magnolia będzie kwitła, buk dopiro pokazał listki, a rododendrony nawet nie myślą o pokazaniu kwiatów. I ostatnio zobaczyłam u siebie narcyze, ktore mają pączki. Czuję się jak papuga, która wszystko za wszystkimi powtarza. Więc się nie martw. U ciebie i tak najpiękniejszy rododendronowy ogród. Buziaki zostawiam