Ja też zaglądam codziennie w oczekiwaniu na widowisko
U mnie azalia pontyjska i Chistopher Wren zaczęły
Bogdziu napisz jak walczysz u siebie z opuchlakami, bo mając tyle Rh masz pewno też te paskudy?
Ja też miałam wnusiowy weekend Bożenko, ale moje wnuki najczęściej razem ze swoimi rodzicami przyjeżdżają, da się coś zrobić w ogrodzie...
Bogdziu, za dwa tygodnie Kasia do nas przyjeżdża, bardzo mnie męczy żebym posadziła u siebie azalię wielkokwiatową...mogłabyś mi jakąś polecić? Taką, która nie rośnie wielgachna...i nie wściekle pomarańczową?
Moja Haaga zaczyna, Purple S. zaczyna kolor pokazywać
Bogdzia, zakwitł mi 'Gartendirektor Rieger'? Masz go? Ten też mnie zachwyca.
Kwiat otwarty jak koszyczek stokrotki.
Jak pogodzić zamiłowanie do łak i pól z różanecznikami w ogrodzie? Przecież tych "gartendirektorów" powinno być więcej u mnie, bo tak mi się podoba ten jeden. Ale to tylko takie poniedziałkowe moje "biadolenie".
Bzowe pozdrowienia wyślemy do różanecznikowych lasów w łódzkim.
Bogdziu niebawem będzie niesamowite widowisko u Ciebie. Mój Roseum zaczyna otwierać pąk i Blutopia też jupiii. Tylko Calsap marnie wygląda. Wrzuciłam zdjęcia rano .
Też czekam na widowisko. Zdjęcia pąków niesamowite. Ileż tego kwiecia będzie!
A ja głupia ekscytuję się, że moja azalka ma 50 pąków... Przy tej ilości u Ciebie moje 50 to nic.
Zaczyna się
Bogdziu, wybrałaś bardzo adekwatną drogę dopełniającą urodę, styl, nastrój rododendronowego - magnoliową. Myślę sobie, że to strzał w dziesiątkę, który idealnie pasuje do Twojego ogrodu. Laura cudna.
Oczarowała mnie również wczesnowiosenne rabata z prymulami.
Ten falbankowo-motylkowy rh uroczy.
Serdecznie
Rety Bogdziu, już nie mogę się doczekać aż te wszystkie cuda u Ciebie zakwitną, widok godny króla . Możesz zerknąć do mnie na ostatnią stronę i doradzić w sprawie rh? Z góry dziękuję, buziaki.