Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Luki 22:44, 19 maj 2015

Bogdziu liczcie się z tym, że jak na śląsk się wybierzecie to do mnie wystarczy zjechać 10km z trasy, więc nie odpuszczę
Bogdzia 22:51, 19 maj 2015

Luki napisał(a)
Bogdziu liczcie się z tym, że jak na śląsk się wybierzecie to do mnie wystarczy zjechać 10km z trasy, więc nie odpuszczę

A Radomsko jest na Śląsku?, bo ja myślałam ze w łodzkimNa Śląsk mamy tyle zaproszeń że miesiąc objazdowy bedzie . Jesli juz pojedziemy to Ciebie nie miniemy na pewno.Ale sie narobiło , mój biedny M będzie musiał sam w ogródku wszystko robic a ja tylko w gosci od domu do domu a własciwie od ogródka do ogródka. Za zaproszenie dzieki, kto wie, moze sie wybierzemy. Małgosia się zalamie jak zobaczy ile ja tu wizyt obiecujeNa razie czekam na Ciebie w sobote.Pozdrówka.
Milka 23:06, 19 maj 2015

I jak sie podobaja moje magnolie?
Krys 23:11, 19 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Dobrze Krysiu zajrze . Czy Ty widzisz ile my zaproszeń mamy na odwiedziny???

To ja musze isc na emeryture i Malgosia tez a eM na kurs ogodowy na ogrodowisko
Milka 23:19, 19 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Dereń pagodowy na pewno sobie u Ciebie poradzi , mozesz śmiało kupowac bo nawet u mnie wytrzymuje choc prawie nie przyrasta i co rok jakas gałąź mu usycha ale jednak jest.Moze kiedys Małgosia zabierze ta trawke bo słyszałam ze sie umawiałyscie na spotkanie jak bedzie u syna, spokojnie jakis sposób sie znajdzie.

to szukam go, ale najpierw miejsce
Luki 23:22, 19 maj 2015

Zaproszenia na sląsk były wcześniej , ale Radomsko też po drodze tylko wcześniej.
Na sobotę już czekam
jankosia 23:36, 19 maj 2015

Czekałam na zdjęcia i czekałam, potem nie było chwili żeby obejrzeć i teraz mam, obejrzałam i się nie zawiodłam. Szkoda tylko że nie mogło mnie być z wami- wiedziałam że będę żałować No , ale cóż, nie można mieć wszystkiego. Czy tylko mi się zdaje, czy Wojsławice ładniejsze od Kromlau (czy jak to tam)? I to w ogóle ciekawe że w Wojsławicach szybciej to to wszystko zakwitło niż za zachodnią granicą. Pamiętam jak dopiero planowałyście wyjazd to chciałyście się wstrzelić w moment kiedy w Niemczech jeszcze nie wszystkie przekwitną a Wojsławicach już zakwitną. A tu trochę tak jakby na odwrót

Nie mogę się doczekać soboty- to mi wszystko wynagrodzi
ren133 23:41, 19 maj 2015

Krys napisał(a)

To ja musze isc na emeryture i Malgosia tez a eMy na kurs ogodowy na ogrodowisko

barbara_kraj... 00:28, 20 maj 2015

Bożenko, wczytałam się w Twój wątek, zdjęcia z ogrodów obejrzałam i cieszę się, że za Waszym pośrednictwem poznałam tyle uroczych miejsc.
Bogdzia 07:42, 20 maj 2015

Milka napisał(a)
I jak sie podobaja moje magnolie?

Irenko magnolie śliczne, one sa takie delikatne w kolorze u Ani bo ma tą sama odmiane. Będzie pieknie.