Cienia masz sporo, to da sie wytrzymac
A jak hosta ode mnie, wielka juz, bo moje w suszy, a rosna jak glupie, nie mam sil juz je wykopywac i dzielić, sorki rozpisalam się
Wiedziałam, że nadal cuda będę oglądać u Ciebie....zupełnie mam nowe spojrzenie na Twój ogród....więc podziwiam eMa opiekuna wodnej przestrzeni... widoczek na rodki i alejkę w głąb ogrodu i samo oczko robi na mnie duże wrażenie.....pokazuj więcej takiej scenerii, bo masz czym imponować , nie tylko rododendronami
Pozdrawiam wieczorną, późną porą i miłego weekendu Ci życzę
Irenko u mnie to samo. Tniemy i tniemy , wszystko za wielkie urosło.Nie chce werbeny , nie chce byc u mnie to i ja jej nie chce, nie bede przeciez co rok kogos prosic o przyslanie.No to kolkwicja mnie rozczarowała , Ciebie pewnie tez.Poczekamy do przyszłego roku bo nie ma innego wyjścia.Idz spac ja tez chyba pójdę bo jutro wnuczki.
Bogdziu, przepiękne fotki z ogrodu przy oczku, z ogromną przyjemnością oglądam Twoje obrazki !
bardzo dziękuję za `szybkie info w sprawie rh wszystkie nazwy zanotowałam w moim kajeciku ogrodowym i będę sobie plany nasadzeń opracowywać chyba zimą, teraz zapisuję cenne odmiany, dzięki
Ja tez zapisuje a potem gubie sie w tych zapiskach a roślin zapisanych do kupienia mam chya na setki i nic kupic nie moge bo ani centymetra juz nie wygospodaruję.Pozdrówka Marzenko.
Nad oczkiem rośnie Nova Zembla i pierwszy raz w tym roku weszła w przestrzeń nad jeziorkiem , teraz gubi kwiaty i pływaja po powierzchni jakby lilie juz kwitły , trzeba wyławiac a to juz nie jest fajne bo roboty i tak mamy dosyc.Miłego długiego weekendu.
Bogdziu, ja tego nie zgubię wszystko w moim zeszyciku mam oznaczone, a te rh pod nazwą nowej rabaty rododendronowej na pzryszły rok
jak jeszcze coś Ci wpadnie do głowy z odmian rh, to daj znać, pozdrawiam miło
Pokazywałam ostatnio hosty i nie byłam pewna czy to od Ciebie czy od Karoli ale byłam u Weroniki i już wiem ze to od Ciebie. Wielkie liscie ma i trzeba bedzie przesadzic bo pod rh włazi a powinna byc wyeksponowana..