Mirelko jeśli sie da opryskac je tak zeby nie po nowych listkach to opryskaj. Co do nawozów juz nie pamietam (za wiele pytań) czy one były przesadzane w tym roku? Jesli były to nawozów nie dawaj , jeśli rosna przynajmniej od ubiegłego roku w tym miejscu to mozesz dac, najlepiej juz teraz i podlewaj.Zrób zdjecie i pokaz.
U mnie ogród nie jest typowo bylinowy wiec wszystko inne nie daje już takiego efektu.Wprawdzie próbuję i bylinki porzadkowac ale możliwości mocno ograniczone brakiem miejsca.pozdrówka Karola.
Moniko nie przejmuj sie chwastami , u mnie sa cały rokmimo że z nimi walczę ale w dużym ogrodzie nie da sie z nimi wygrac szczególnie jak nie ma szmaty ani kory.Weekend mi pasuje, sobota lepiej niż niedziela ale też może byc.To czekam na telefon.
Reniu jedną juz pokazałam ale to zart oczywiscie. U mnie cudnych róż nie zobaczysz , po róże to do innych musisz sie udac, choc ja bede pewnie pokazywac ale inni maja ładniejsze. Zaraz dzisiejsze wkleje.Najpierw jednak zapytam co z Twoim przyjazdem do mnie? Jak nie chce Cię zagonic do roboty to nie chcesz przyjechac?