Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

monteverde 09:44, 08 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
Uff padało w koncu.Dopiero wstałam bo ze strachu przed burzą zasnac nie mogłam. Niebo było całe w płomieniach ale nie nade mną tylko gdzies z boku . Wydawało sie że będzie straszna burza a na szczescie skończyło sie na samym deszczu . Ciesze sie choc spalony ogród i mokry to dziwny widok. Padało dosc mocno choc niezbyt długo. Roślinki pic dostałyale kałuży nigdzie nie ma wiec niedługo nastepna porcja by sie przydała. Dzieki ze zaglądacie. Buziaki i miłego dnia.

Nareszcie u mnie podobnież w nocy była burza ale tak dobrze spalam, że nic nie wiem, bruk lekko mokry idę zobaczyć czy deszczówki napadało, bo wczoraj wszystko wylałam do podlewania
popcorn 09:46, 08 lip 2015

Cieszę się że podlało u nas też kałuż żadnych, ale na pewno choć na chwilę pomoże
pozdrawiam!
Bogdzia 10:01, 08 lip 2015

monteverde napisał(a)

Nareszcie u mnie podobnież w nocy była burza ale tak dobrze spalam, że nic nie wiem, bruk lekko mokry idę zobaczyć czy deszczówki napadało, bo wczoraj wszystko wylałam do podlewania

Nigdy bym nie zasneła w czasie burzy , ona mnie przeraza.U Ciebie juz chyba trzeci dzień padało ,wogóle masz często deszcze szczęściaro.Pozdrówka.
Bogdzia 10:02, 08 lip 2015

popcorn napisał(a)
Cieszę się że podlało u nas też kałuż żadnych, ale na pewno choć na chwilę pomoże
pozdrawiam!

Jedna róża pnąca mimo podlewania padła już chyba po niej , ten upał był juz nie do zniesienia.
Krys 12:55, 08 lip 2015

pozdrawiam Bożenko :0 u mnie tez padało ,ale tak średnio burzy nie było
Milka 14:59, 08 lip 2015

Bożenko, jak się cieszę, ze w końcu polało, widziałam twoją suszę, trawnik odżyje szybko, ale rodków i innych byłoby strasznie żal, nawet sobie tego nie wyobrażam; pokazujesz inne piękności, co tam jedna róża, jako strata, u mnie też kilka rzeczy wywaliłam, bo spaliło; dziś w nocy lunęło solidnie, a od 14 znowu pada, uff, może tak jeszcze cały dzień, pozdrawiam
boguslawa_ma... 15:53, 08 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Bogusiu róża śliczna ale Rozark ma rację ze to nie Nostalgia. Jeszcze takiej nie widziałam , ślicznosc. Pozdrówka.

Bożenko przepraszam za pomyłkę to róża DUBLE DELIGHT.
Kasya 16:49, 08 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
Uff padało w koncu.Dopiero wstałam bo ze strachu przed burzą zasnac nie mogłam. Niebo było całe w płomieniach ale nie nade mną tylko gdzies z boku . Wydawało sie że będzie straszna burza a na szczescie skończyło sie na samym deszczu . Ciesze sie choc spalony ogród i mokry to dziwny widok. Padało dosc mocno choc niezbyt długo. Roślinki pic dostałyale kałuży nigdzie nie ma wiec niedługo nastepna porcja by sie przydała. Dzieki ze zaglądacie. Buziaki i miłego dnia.

u mnie tez w nocy byla okropna burza i krotko ale bardzo intensywnie polało

teraz znowu chwile polało ale na szczescie bez burzy

mam nadzieje ze na kilka dni podleanie z glowy
Bogdzia 17:07, 08 lip 2015

Wracam do Was usmiechnieta. W końcu porzadnie popadało. 25 minut bardzo mocnego deszczu i jeszcze potem taki umiarkowany. W końcu jest porządnie podlane i na szczęście obeszło się bez burz.Cieszę sie jakbym w totka wygrała
Bogdzia 17:09, 08 lip 2015

Kasya napisał(a)

u mnie tez w nocy byla okropna burza i krotko ale bardzo intensywnie polało

teraz znowu chwile polało ale na szczescie bez burzy

mam nadzieje ze na kilka dni podleanie z glowy

Dobrze ze padało choc burzy nie zazdroszczę. U mnie juz wychodzi słonko ale moze juz tak grzac nie bedzie jak ostatnio.Pozdrówka Kasiu.