Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

rozark 20:49, 08 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
Dzisiejsze liliowce

cudne są
Mala_Mi 20:57, 08 lip 2015

U mnie podlewa....

Żaba estetka faktycznie Taka prawdziwa kum kum.. bo moja to była tylko ropucha... ale młodemu się podobała No cóż ja na razie mam tylko ropuchy, a żab w oczku nie mam.. może jeszcze przyjdą.
Katkak 21:09, 08 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Wiesz Kasiu takich babc jak ja to się juz nie krytykuje bo nie wypada to przywilej wiekuJa Ciebie troche juz poznałam bo po zdjeciach takich ze spotkań jak sie człowiek naturalnie zachowuje to jakies wyobrazenie juz można miec, cieszę sie ze w końcu można było Cię chociaż tak zobaczyc a co do poznania będę w Pęchcinie ale pewnie Ty nie bedziesz bo mając maluki skarb trudno jest wyjechac, ale przeciez bedą jeszcze inne okazje. Pozdrówka serdeczne.

Bogdziu nie będę niestety w Pęchcinie, choć ochotę miałam. Ale jest dokładnie jak mówisz - z dzieciakami trudno się wybrać tak daleko, na tak krótki czas. Filip by się tam zanudził i pewnie po godzinie jego ględzenia sama miałabym ochotę wracać . Iguni pewnie by się podobało - tyle cioć do noszenia . A co do Ciebie to nie o przywilej wieku tu chodzi, tylko o to, że jesteś pełną ciepła kochaną osobą. Chociaż Cię nie spotkałam to takie właśnie mam wyobrażenie Ciebie, a każdy kto o Tobie mówi jedynie utwierdza mnie w tym przekonaniu . U mnie na szczęście też wreszcie pada. Zaczęło ok 14:30 i tak porządnie leje z małymi przerwami . Wreszcie roślinki odżyją bo były biedne strasznie. Mój rh Nova Zembla strasznie poprzypalany, ale jestem spokojna, bo u Grembosi wyczytałam jak pisałaś, że to nie jest groźne. Buziaki.
Luki 21:29, 08 lip 2015

Cieszy mnie bardzo informacja o deszczu, mnie też w nocy burza obudziła, ale przeszła bokiem na dodatek przez pół dnia padało, więc ogród podlany, ale jak to na piasku bywa doskonale wiesz
paniprzyroda 22:34, 08 lip 2015

U mnie spadło 8 mm, ale głębiej ziemia sucha, mogłoby jeszcze popadać, lecz dobre i to
piękne liliowce, jeden od Ciebie zakwitł
an_tre 22:41, 08 lip 2015

Jak u mnie padało w nocy i drugi raz w dzień to zaraz myślałam czy u ciebie wreszcie deszczyk spadł i doczekałaś się, cieszę się razem z tobą
przygotowałam małe co nie co dla ciebie, przywiozę w sobotę
pozdrowionka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 08:23, 09 lip 2015

Urszulla napisał(a)

Rzeczywiście wygrałaś Gratuluję u mnie nad ranem szalała burza, ale deszczu było mało. Potem w południe pokropiło i dopiero popołudniu mocniej popadało. Czuć jak ogród żyje wilgocią i inną temp. teraz przez 2 dni niższe temp. i my odżyjemy.

Najważniejsze ze w koncu masz podlane.Cieszę sie bardzo z tego deszczu, no po prostu nacieszyc sie nie moge.Buziaki.
Bogdzia 08:24, 09 lip 2015

rozark napisał(a)

cudne są

W tym roku nie sa ładne ale taki rok. Reniu masz pw.
Bogdzia 08:25, 09 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
U mnie podlewa....

Żaba estetka faktycznie Taka prawdziwa kum kum.. bo moja to była tylko ropucha... ale młodemu się podobała No cóż ja na razie mam tylko ropuchy, a żab w oczku nie mam.. może jeszcze przyjdą.

Kto wie czy żaby nie boją sie Twoich ogromniastych ryb?
Bogdzia 08:28, 09 lip 2015

Katkak napisał(a)

Bogdziu nie będę niestety w Pęchcinie, choć ochotę miałam. Ale jest dokładnie jak mówisz - z dzieciakami trudno się wybrać tak daleko, na tak krótki czas. Filip by się tam zanudził i pewnie po godzinie jego ględzenia sama miałabym ochotę wracać . Iguni pewnie by się podobało - tyle cioć do noszenia . A co do Ciebie to nie o przywilej wieku tu chodzi, tylko o to, że jesteś pełną ciepła kochaną osobą. Chociaż Cię nie spotkałam to takie właśnie mam wyobrażenie Ciebie, a każdy kto o Tobie mówi jedynie utwierdza mnie w tym przekonaniu . U mnie na szczęście też wreszcie pada. Zaczęło ok 14:30 i tak porządnie leje z małymi przerwami . Wreszcie roślinki odżyją bo były biedne strasznie. Mój rh Nova Zembla strasznie poprzypalany, ale jestem spokojna, bo u Grembosi wyczytałam jak pisałaś, że to nie jest groźne. Buziaki.

Rh po przypaleniu nie wyglądaja ładnie ale co zrobic , nie mamy na to wpływu, pewnie bedą tez gorzej kwitły przez te upały ale i tu nic nie zmienimy, najwazniejsze ze jakos je przetrzymały. Dzieki za miłe słowa o mnie i szkoda ze nie bedziesz w Pęchcinie ale dzieci szybko rosna i wtedy juz przeszkód nie bedzie. Pozdrówka sle serdeczne.