Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 23:55, 07 lip 2015

Czyli dalej czekamy na deszcz....
Madzenka 02:19, 08 lip 2015

U mnie przeszła właśnie silna burza....
anka_ 08:32, 08 lip 2015

Mam nadzieję Bożenko że u ciebie popadał spokojny deszcz. U nas przylało pół godzinki, ale dobre i to. U dziewczyn z małopolski szkód narobiło, nawałnice przeszły.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
popcorn 08:37, 08 lip 2015

Bożenko, u nas podlało, jak u Ciebie?? pozdrawiam
jankosia 08:41, 08 lip 2015

Bogdziu, wszyscy ciekawi jak u ciebie z deszczem. Ja też U mnie padało w nocy, ale tak fest. Jak do mnie w końcu doszedł deszcz to pewnie i do ciebie ?
Bogdzia 08:47, 08 lip 2015

Uff padało w koncu.Dopiero wstałam bo ze strachu przed burzą zasnac nie mogłam. Niebo było całe w płomieniach ale nie nade mną tylko gdzies z boku . Wydawało sie że będzie straszna burza a na szczescie skończyło sie na samym deszczu . Ciesze sie choc spalony ogród i mokry to dziwny widok. Padało dosc mocno choc niezbyt długo. Roślinki pic dostałyale kałuży nigdzie nie ma wiec niedługo nastepna porcja by sie przydała. Dzieki ze zaglądacie. Buziaki i miłego dnia.
jankosia 09:00, 08 lip 2015

No to cieszę się. Podglądałam od czasu do czasu słowa pocieszenia nie zostawiając bo co ci po nim, ale łączyłam się z tobą w bólu. U mnie też już się zrobiło nie do wytrzymania, co chwilę rośliny więdły, wody w kranie brakowało a i cały czas mamy zakaz podlewania wydany przez gminę Ale teraz stało się i chociaż na chwilę ogród odetchnie
Kindzia 09:23, 08 lip 2015

U nas w Zabrzu spokojna burza, ale w Pszczynie huragan z nawałnicą...Madzia mówi, że strasznie nabałaganiło...sprzątają...nie wiem ile i co połamało...
Bogdzia 09:26, 08 lip 2015

jankosia napisał(a)
No to cieszę się. Podglądałam od czasu do czasu słowa pocieszenia nie zostawiając bo co ci po nim, ale łączyłam się z tobą w bólu. U mnie też już się zrobiło nie do wytrzymania, co chwilę rośliny więdły, wody w kranie brakowało a i cały czas mamy zakaz podlewania wydany przez gminę Ale teraz stało się i chociaż na chwilę ogród odetchnie

Zakaz podlewania to dla mnie brzmi tragicznie bo choc wody brakowało ale można nawet w nocy troszke podlac a przy zakazie -tragedia. A Twoja ziemia też sam piach chyba jeszcze większy niz mój.No to mamy troszke podlane ale jeszcze by sie przydało bo znów upały zapowiadają , niechby uzupełniły sie zapasy w studniach żeby choc tych zakazów nie było.Miłego dnia Moniko i dla wszystkich zaglądających.
Bogdzia 09:27, 08 lip 2015

Kindzia napisał(a)
U nas w Zabrzu spokojna burza, ale w Pszczynie huragan z nawałnicą...Madzia mówi, że strasznie nabałaganiło...sprzątają...nie wiem ile i co połamało...

No to sie martwisz pewnie. Najważniejsze ze dom ma dach bo ludziom pozrywało. To straszne co ta pogoda może narobic.