Rodki nie kwitną, a u Ciebie tylu gości, że ciężko nadrobić Pewnie przyciągnął ich zapach serniczka
Piękne liliowce i lilie masz. Na początku strasznie się wzbraniałam przed nimi, a teraz powoli doceniam, bo są niepowtarzalne. Powojniki też bardzo lubię, ale na razie nieumiejętnie szukam im miejsca.
Bogdziu, wszyscy proszą Cię o przepis na sernik a ja poproszę o przepis na taką piękną hortensję Wiesz, że moje przemarzły w tę zimę, której nie było i mam trzy kwiatki na pięciu krzewach?
Viva jak mogły Ci przemarznąc jak zimy nie było? Myślę ze może rosły na podmokłej ziemii i piły cała zimę wodę bo nie zamarzła, ale tylko tak przypuszczam bo nie pamiętam gdzie były.Ja swoim obcinam tylko kwiaty i gałązki które włażą na inne rosliny a poza tym mają całkowitą swobode a własciwie maja utrudnienia bo rosna za azaliami i musza byc wysokie by łapac słoneczko.I to cały przepis na moje hortki.Pozdrówka.
Och ile stron musiałąm przelecieć żeby te hortki zobaczyć - no piękny mur hortensjowy, ja mam pierwszy rok i na razie patrzę w dół ale i tak cieszy
lilie standardowo uwielbiam a Ty masz całe bukiety ale zapach musi być
a przepis na serniczek poproszę coś czuję że na upał idealny