To poidełko ma juz wiele lat i pociemniało od starosci. Stoi na otwartym terenie tak ze ptaki widzą zblizajacego sie kota .Jest również przy tarasie gdzie czesto przechodzimy. Dotad nie było przypadku zeby kot cos tu upolował.
Ptaki lubia sie w piasku ,,kąpac" w ten sposób pozbywaja sie paspżytów wiec im nie przeszkadzaj niech sie kąpią. Ja też bym nie chciała teraz pokazywac mojego ogrodu , sama na niego patrzecnie moge. Dzis mialo juz w nocy padac w całej Polsce więc miałam nadzieję że i u mnie ale nic z tego na razie, wątpie czy będzie padac.Macham.
Kasiu możesz tu pisac ile chcesz ale Ci powiem że ja swoje juz obcięłam . One maja mnóstwo bocznych pąków z których jesli nie przemarzną tez wyrosna kwiaty.
Krysiu z wielką przyjemnoscia do was jeździmy i to nam jest miło pobyc w Waszym nowym domku i ogrodzie ale sprzatania Ci sporo zostawiłyśmy.Do nastepnego.
Tak rył w kamieniu ale takim bardziej miękkim nie w polnym bo te sa bardzo twarde. Nie ma jakichs specjalnych narzędzi i tylko dłutem i młotkiem się męczył ale fajnie wyszło , dwa mi zrobił ale to juz wiele lat temu.