Brawa dla eMa poidełko cudne
A ja idę przestawić spryskiwacz.. leję na twoje dzielżany bo przepiękne są.. a cześć mi uschła Odbiją z korzenia ale za rok .. deszczu na 10 dni nie będzie. A wczoraj spadły 3 krople na metr kwadrat.. I jakby co to z Muszyny do mnie nie tak daleko
Chyba polecę dzisiaj po ogrodzie ze szlaufem i florovitem. Zapodam roslinom ostatni raz nawóz. Cos nie zapowiada sie ani wczesna jesnień ani mrożna zima, to po tej suszy musze chyba dać roslinom papu. Zwykle dwa -trzy razy w sezonie nawoze caly ogród a w tym roku tylko róże były dwukrotnie dokarniane. No i chyba muszę przesadzić w tym tygodnie azalie i rh. Czy wstrzymać się az mina na poczatku wrzesnia upaly, bo u mnie znów zapowiadają po 34 stopnie...
Bożenko jak biadolę przy podlewaniu myślę ile ty musisz latać z wężem przy swoich pupilkach co tez kochają wodę.Poidełko piękne,muszę obejrzeć się za jakimś ciekawym.
Ptaki lubia sie w piasku ,,kąpac" w ten sposób pozbywaja sie paspżytów wiec im nie przeszkadzaj niech sie kąpią. Ja też bym nie chciała teraz pokazywac mojego ogrodu , sama na niego patrzecnie moge. Dzis mialo juz w nocy padac w całej Polsce więc miałam nadzieję że i u mnie ale nic z tego na razie, wątpie czy będzie padac.Macham.
Juz pada w Jeleniej G., Zielonej, u nas tez chyba zacznie, licze ze u ciebie teź. Buziak z rana.
Na moim niebie żadnych oznak zbliżajacego sie deszczu jak dotad nie ma.