Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 09:46, 21 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Bogdzia bądź ostrożna proszę Cię, szkoda by było tego co już przeszłaś i co się lekarzom udało....... zmarnować, uważaj na oczka i słuchaj dochtorów........my możemy poczekać nam nic od czekania się nie stanie

JUz sie czuję pewniej z oczkami ale brak okularów nie pozwala na dłuższe posiedzenie na forum. Jeszcze dwa tygodnie i wizyta u lekarza i dobranie okularów a potem może bedę całkiem sprawnaPozdrawiam Sylwus.Zaglądałam ostatnio do Ciebie.
Bogdzia 09:48, 21 paź 2015

ryska napisał(a)
Przecudne zdjęcia, dziękuję i pozdrawiam

Równiez pozdrówka śle. Klony sie wybarwiły i las złocisty ale brak słonka i kolory nie sa tak piękne jak w słońcu. Pozdrówka serdeczne.
Bogdzia 09:50, 21 paź 2015

Kasya napisał(a)
Niesamowite kolory !
Klon piękny, to zwyczajny. ?
A skąd tu masz takie jednolicie żółte brzozy ?

To klon palmowy taki najzwyklejszy , latem zielony a jesienią jak ogień.Brzozy zwykłe ale w słońcu pięknie sie złocą . Nie trwa to długo bo potem brązowieją ale przez jakis czas też sa piękne.Macham Kasiu .
Bogdzia 09:52, 21 paź 2015

jona napisał(a)
Piękne brzozy . Jak dobrze pójdzie będę miała taką jedną za oknem w pracy . Ogród mam niestety za mały.

Brzozy to piękne drzewa ale fakt ze potrzebuja sporo miejsca. Sporo ich w polskim krajobrazie wiec kazdy może sie napatrzec do woli.Ciekawe co u siebie nowego pokazałas.Pozdrówka.
Bogdzia 09:55, 21 paź 2015

Kindzia napisał(a)
Zastanawiałam się czy pisać...postaram się malutko napisać, żebyś nie czytała...długo mnie nie było...
Piękne kolory, piękny, ogromniasty klon, popatrzałam, u mnie miejsca nie mam. Mam jarząbka świeżego za to

Buziaki z życzeniami zdrowia

Klon rzeczywiscie bardzo się rozrósł, ma prawie 10m szerokosci, ja go uwielbiam , klony palmowe sa cudne.O jarząbku tez myślałam ale nie podoba mi sie ich starzenie lisci więc wolę klony a klony można ciąc do woli jesli nie ma na nie dosc miejsca.Buziaki Kasiu.
Bogdzia 09:55, 21 paź 2015

rozark napisał(a)
Bogdziu róży T nie mieli na stanie w sklepie, tylko w szkółce, więc wróciła bez T

Tak się spodziewałam. Dzięki Reniu.
Bogdzia 09:59, 21 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)
Nie piszę by nie męczyć Twoich oczu..... ale to napiszę... zawsze czekam na te kolory.. prawie tak samo jak na pokaz RH i azalii

Ja też czekam na jesienne widowisko co roku jednak w tym roku ogród kiepsko wyglada. Trawnik nie odżywa mimo deszczu który trochę popadał. Złosci mnie że nie mogę sadzic cebulowych i na wiosnę bedzie ich mało. Co miałam posadziłam przed operację wiec bardzo wczesnie ale jeszcze bym chciała bo to mało a schylac sie nie wolno , trudno wytrzymac. Buziaki.
Bogdzia 10:09, 21 paź 2015

Danusia pokazała wirujące zdjęcia to ja tez pokazę ale robione bez folii i waeliny tylko przy pomocy Photo Scape.

Bogdzia 10:11, 21 paź 2015

Jeszcze takie

Mixtoorka 10:53, 21 paź 2015

Bogdzia napisał(a)
Klon atropurpureum

Ohhh jaki piękny okaz, wszystkie Twoje klony są takie wielkie, piękne

A mój atropurpureum nie przebarwił się, tylko mu zaschły liście. Czy to oznacza,że chory czy że zmarzł? Powinnam pokazać mu Twoje zdjęcia jak powinien wyglądać porządny klon jesienią

Pozdrawiam