Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 11:05, 21 paź 2015

Mixtoorka napisał(a)

Ohhh jaki piękny okaz, wszystkie Twoje klony są takie wielkie, piękne

A mój atropurpureum nie przebarwił się, tylko mu zaschły liście. Czy to oznacza,że chory czy że zmarzł? Powinnam pokazać mu Twoje zdjęcia jak powinien wyglądać porządny klon jesienią

Pozdrawiam

Mój na poczatku przez kilka lat wogóle się nie przebarwiał a teraz co rok ma piekne kolory ale w tym roku też nieco gorzej niz zwykle.Na pewno nie jest chory , jak bedzie starszy będzie piękny.Mój jeden klonik też sie nie przebarwił i tez gubi zaschnięte liscie, a zawsze pięknie na pomarańczowo sie przebarwia (dissektum). to przez ostatnie deszcze. W przyszłym roku bedzie lepiej. Pozdrówka serdeczne.
Mixtoorka 12:21, 21 paź 2015

Dziękuję Bogdziu za odwiedziny maluśkiewicza U mnie klony będą małe,dlatego będę wpadać oglądać duże egzemplarze u Ciebie. NO i oczywiście rododendrony podglądam Przepiękny ogród i wyjątkowo wyjątkowy

Może faktycznie przez te deszcze, u nas to raczej wieczne mżawki, ten mój klon Witold taki biedny z poschniętymi listkami.
Krys 13:16, 21 paź 2015

Bożenko u Ciebie zawsze jest co oglądać i poczytać zdrówka
mira 17:06, 21 paź 2015

super to wyszło,
pozdrawiam
barbara_kraj... 17:06, 21 paź 2015

Bogdziu, sesja zdjęciowa z rudzikiem kapitalna.
mira 17:09, 21 paź 2015

cudowny obrazek, u mnie brzozy jeszcze nie zółte,
jakie masz najmłodsze zdjęcie tego
klona ciekawa jestem bo może mam taki sam ale na razie kilka lat patyczek cienki

pozdrawiam
sylwia_slomc... 18:13, 21 paź 2015

O Boziu!!! Bogdzia jakie piękne klony Zaczarowana masz wiosnę , a teraz jeszcze jesień, moim marzeniem jest, żeby i u mnie na jesieni było pięknie i barwnie. Przyszła mi dzisiaj paczka z klonem ginnala ognistym, ale niestety bez ani jednego listka- nie wiem czy to normalne , że już bez liści przysłali? Napisałam im meila z pytaniem teraz czekam co odpiszą
Katkak 18:35, 21 paź 2015

Bożenko Twój ogród jesienią jest równie zachwycający jak ten wiosenny , cudeńko.I zdjęcia super. Byłyście z Danusią na tym samym kursie fotografowania, czy jak? Całusy ślę
Kindzia 18:38, 21 paź 2015

Bogdzia napisał(a)

Klon rzeczywiscie bardzo się rozrósł, ma prawie 10m szerokosci, ja go uwielbiam , klony palmowe sa cudne.O jarząbku tez myślałam ale nie podoba mi sie ich starzenie lisci więc wolę klony a klony można ciąc do woli jesli nie ma na nie dosc miejsca.Buziaki Kasiu.

Nie kuś!!!
hanka_andrus 19:19, 21 paź 2015

Kloniki- super! A ja chyba palmowego nie zakupię, nie mam jeszcze na niego pomysłu.