Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 10:17, 24 paź 2015

JulkAd napisał(a)
Wow jak piękn Tło przecude do ogrodu....pozwolisz że trochę powzdycham z zachwytu

To wstawię kilka wczorajszych zdjęc.

Bogdzia 10:18, 24 paź 2015

Bogdzia 10:19, 24 paź 2015

Niestety kolorowa jesień juz sie kończy , będzie smutno. Miłego dnia dla wszystkich.
jankosia 11:49, 24 paź 2015

Bogdzia napisał(a)

Wiem ze uwielbiasz drzewa. Widziałam Twoje reportaze i cudne zdjecia , równiez z ostatniego pobytu w Rogowie. Klony mają rzeczywiscie piękne ale za ciasno posadzone i szystko za bardzo wybiega do góry, ale kolorów moc. Pozdrówka Moniko.

Uwielbiam uwielbiam Puściłam cynk u Reni rozark o przebarwieniach w Rogowie i chyba planuje tam wyskoczyć w niedzielę. Może jak będziesz grzeczna to i ciebie zabierze Dereń znaleziony? Możesz przekazać znajomej że pan Mariusz Lewandowski ma super odmiany tego gatunku którego szuka Nie szukałam, po prostu przypadkiem zobaczyłam jedną, potem drugą i tak poszło U niego kupowałam swojego pagodowego variegata kilka lat temu
Słonecznego weekendu dla ciebie i dla nas wszystkich
Bogdzia 12:35, 24 paź 2015

jankosia napisał(a)

Uwielbiam uwielbiam Puściłam cynk u Reni rozark o przebarwieniach w Rogowie i chyba planuje tam wyskoczyć w niedzielę. Może jak będziesz grzeczna to i ciebie zabierze Dereń znaleziony? Możesz przekazać znajomej że pan Mariusz Lewandowski ma super odmiany tego gatunku którego szuka Nie szukałam, po prostu przypadkiem zobaczyłam jedną, potem drugą i tak poszło U niego kupowałam swojego pagodowego variegata kilka lat temu
Słonecznego weekendu dla ciebie i dla nas wszystkich

Nie mogę jechac z Renią bo nie mam samochodu by dojechac, szkoda. Zajrzałam do tego Lewandowskiego i zawrotu głowy dostałam od klonów.Trzeba sie będzie wybrac do niego ale chyba wiosną.Muszę jakies wykopki zrobic zeby miec miejsce. Znajomej przekazę, pewnie jeszcze nie zdążyła kupic.Dzięki.
jankosia 12:38, 24 paź 2015

Nie, od klonów to mam jeszcze innego pana Mariusza Ale do niego to wtedy kiedy naprawdę na rynku czegoś nie ma Jakby co to podzielę się telefonem
polinka 12:46, 24 paź 2015

Bożenko wszystkie liście z ogrodu grabicie czy zostawiacie na zimę? Strasznie duże ilości masz tych liści!
13:22, 24 paź 2015
wzdycham
Sebek 17:21, 24 paź 2015

A myślałem, że u mnie jest ładna jesień Póki nie wszedłem tutaj - jest magicznie!
Bogdzia 17:59, 24 paź 2015

jankosia napisał(a)
Nie, od klonów to mam jeszcze innego pana Mariusza Ale do niego to wtedy kiedy naprawdę na rynku czegoś nie ma Jakby co to podzielę się telefonem

A dlaczego tylko w ostatecznosci? Jak ma duzą kolekcję to od niego zaczynac sie powinno.Kazda informacja o dobrych miejscach zakupu na wagę złota.Zdrowsza jesteś?