Przecudna jesień u Ciebie Jednak tło z liściastych drzew jest piękne a ta czerwień, nic tylko powzdychać chociaż liści z brzóz to Ci nie zazdroszcze Pozdrawiam
Jak dużo zakątków obfotografowałaś trzeba uwieczniać piękne chwile w ogrodzie a ta jesień dopiero robi się cudna i oby trwała jak najdłużej. Pozdrowienia na niedzielę
eM nie może patrzeć na wszędzie leżące liście ... i grabimy... teraz na trawniku a wiosną całość Dobrze Bogdziu, że wszystko ku dobremu zmierza i powoli zaczynasz zaglądać na forum Pięknymi zdjęciami nas częstujesz - klon artopurpureum jest tak cudny, że może i ja się na niego zdecyduję
Piękne zdjęcia ptaszków w kąpieli, a zdjęcie sójki w rosole przezabawne
Ja nie narzekam na grabienie bo jesli gdzis jest koniecznosc to grabi M ale jak pisałam to własciwie liscie zbieramy kosiarką a jak są na rabatach to pozwalamy im zostac.Nie mamy z tym problemu mimo ze lisci jest bardzo dużo.Co do złych decyzji każdy je popełnia świadomie czy nie , bądz życie je na nas wymusza. Ja też ciągle mam żal że nie udało mi się zrobic ogrodu na ponad hektarowej działce o czym marzyłam zawsze i nawet działkę mam .Nie wszystko sie w zyciu uda.
Ławeczke zrobił M bo ja lubię takie niskie a takich kupic nie można wiec mi zrobił kilka.Na wysokich źle sie fotografuje ptaki, wogóle na takich niskich lepiej mi sie siedzi wszak wysoka nie jestem