Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Dorota123 22:05, 07 sty 2016

Bogdziu ja w Twoim ogrodzie, żadnych mankamentów nie widzę. Wiosną u Ciebie jest więcej kolorów niż na tęczy, teraz fotki służą jak antydepresant. Bardzo lubię oglądać tę eksplozję kolorów.
Madzenka 22:09, 07 sty 2016

Jakże ja uwielbiam te energetyczne kolorowe zdjęcia.

Bogdziu nie bedzie żle, przecież większe mrozy bez śniegu dotykały Twoj ogród.
Urszulla 22:14, 07 sty 2016

Mrozy swoje zrobiły, ale pierzynka nawodni Twój ogród...trzeba się cieszyć kuruj się, teraz taki zdradliwy czas
Bogdzia 22:17, 07 sty 2016

Dorota123 napisał(a)
Bogdziu ja w Twoim ogrodzie, żadnych mankamentów nie widzę. Wiosną u Ciebie jest więcej kolorów niż na tęczy, teraz fotki służą jak antydepresant. Bardzo lubię oglądać tę eksplozję kolorów.

Dorotko dzieki za miłe słowa , jak przyjedzisz sama zobaczysz ze nie jest tak słodko, to anita umiejętnie zdjęcia robiła by nie pokazac tego co trzeba poprawic.
Bogdzia 22:21, 07 sty 2016

Madzenka napisał(a)
Jakże ja uwielbiam te energetyczne kolorowe zdjęcia.

Bogdziu nie bedzie żle, przecież większe mrozy bez śniegu dotykały Twoj ogród.

Marzenko mróz zimą 2011/2012 dużo rh mi zniszczył, od tego czasu wiele sie zmieniło w ogrodzie ale w tym roku mój ogród nie tylko mróz wykańcza bo latem była ogromna susza, juz o tym pisałam , może nie cztałas ale u mnie od 1 kwietnia do końca sierpnia czyli przez cale 5 miesięcy spadło tylko 2litry deszczu na metr kwadratowy , na dodatek całe lato brakowało wody w kranie , nie miałam czym podlewac nie mówiąc juz o zakazie podlewania. Az się boję wiosny.
Bogdzia 22:22, 07 sty 2016

Urszulla napisał(a)
Mrozy swoje zrobiły, ale pierzynka nawodni Twój ogród...trzeba się cieszyć kuruj się, teraz taki zdradliwy czas

Kuruję sie juz nie jest źle.
Basilikum 06:20, 08 sty 2016

Bogdziu mam nadzieje, ze ogrod na wiosne odzyje pokze sie w pelnej mocy.
I Ty zdrowiej

a Dzieciol Duzy iekny jest. Mam tez takie w okolicy
jankosia 08:37, 08 sty 2016

No i co? Nie mówiłam że ocieplenie idzie? Zaraz będziemy miały na plusie... Ło tam na plusie, wiosna idzie
Zostawiłam wczoraj u Mariusza link do rozpiski piwonii, pomyślałam że może ci się przyda.
Bogdzia 12:37, 08 sty 2016

jankosia napisał(a)
No i co? Nie mówiłam że ocieplenie idzie? Zaraz będziemy miały na plusie... Ło tam na plusie, wiosna idzie
Zostawiłam wczoraj u Mariusza link do rozpiski piwonii, pomyślałam że może ci się przyda.

Moniko dzięki za link widziałam juz wczoraj ale nie chciało mi sie logowac. Ocieplenie niestety tylko chwilowe potem znów mróz choc podobno mniejszy , malo mnie to cieszy bo nic nie naprawi tego co juz zostało zniszczone.
Bogdzia 12:40, 08 sty 2016

Basilikum napisał(a)
Bogdziu mam nadzieje, ze ogrod na wiosne odzyje pokze sie w pelnej mocy.
I Ty zdrowiej

a Dzieciol Duzy iekny jest. Mam tez takie w okolicy

Nie wątpię że w Twoim pieknym miejscu do życia masz dziecioły bo masz też inne zwierzeta mniej popularne a bardzo ciekawe. Wiosny się boję i lata sie boje bo mój ogród po tym ostatnim roku złej pogody może przestac istniec a drugiego juz nie zrobię.