Bogdziu ja w Twoim ogrodzie, żadnych mankamentów nie widzę. Wiosną u Ciebie jest więcej kolorów niż na tęczy, teraz fotki służą jak antydepresant. Bardzo lubię oglądać tę eksplozję kolorów.
Dorotko dzieki za miłe słowa , jak przyjedzisz sama zobaczysz ze nie jest tak słodko, to anita umiejętnie zdjęcia robiła by nie pokazac tego co trzeba poprawic.
Marzenko mróz zimą 2011/2012 dużo rh mi zniszczył, od tego czasu wiele sie zmieniło w ogrodzie ale w tym roku mój ogród nie tylko mróz wykańcza bo latem była ogromna susza, juz o tym pisałam , może nie cztałas ale u mnie od 1 kwietnia do końca sierpnia czyli przez cale 5 miesięcy spadło tylko 2litrydeszczu na metr kwadratowy , na dodatek całe lato brakowało wody w kranie , nie miałam czym podlewac nie mówiąc juz o zakazie podlewania. Az się boję wiosny.
No i co? Nie mówiłam że ocieplenie idzie? Zaraz będziemy miały na plusie... Ło tam na plusie, wiosna idzie
Zostawiłam wczoraj u Mariusza link do rozpiski piwonii, pomyślałam że może ci się przyda.
Moniko dzięki za link widziałam juz wczoraj ale nie chciało mi sie logowac. Ocieplenie niestety tylko chwilowe potem znów mróz choc podobno mniejszy , malo mnie to cieszy bo nic nie naprawi tego co juz zostało zniszczone.
Nie wątpię że w Twoim pieknym miejscu do życia masz dziecioły bo masz też inne zwierzeta mniej popularne a bardzo ciekawe. Wiosny się boję i lata sie boje bo mój ogród po tym ostatnim roku złej pogody może przestac istniec a drugiego juz nie zrobię.