No właśnie bez tłumów, z chęcią bym poznała termin kiedy z Kasią możemy się do Ciebie wybrać, rok temu już wzdychałam Bożenko, że pragnieniem moim jest zobaczyć Twój ogród i poznać Cię osobiście
Agatko no z tym bez tłumów jest taki problem że jak nie ma tłumów to i rh juz nie kwitną. Irenka juz u mnie na kwitnieniu była więc myślłam że jej na rh nie zależy ale nie wiem jak Tobie? Co do tłumów to zareczam że zawsze jest bardzo miło, same fajne dziewczyny , w większosci łódzkie.Pomyśl jaki termin Ci pasujke bo trochę wycieczek mam w planach i juz umówionych.Nie wiem czy Irenka jeszcze na te tłumy sie nie zdecyduje bo ona stadny człowiek.
Prawde mówiąc nie wiem gdzie Renia planuje do tych Niemiec na róże jechac , myślałam że koło Ciebie bo była mowa o spotkaniu ale muszę ją dopytac.Jak sie dowiem napiszę.
W grę wchodzą 21 lub 28 maj , no może jeszcze 26 ale to Boże Ciało. Muszę jeszcze poczekac na jaki termin zdecydują sie dziewczyny na wyjazd na bzy , ale chyba jeszcze nie podjęly decyzji bo w tamtym roku nie udało mi się z nimi zabrac to musze w tym roku wiec na 100% jeszcze nie powiem ale jeden z tych dni.Pasuje?