Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Sonka 20:11, 17 mar 2016

Bogdziu, no ciekawe rzeczy piszesz, nie wiedziałam tego o szpakach, u mnie one są już kilka lat w tym samym miejscu, teraz mają jeszcze jedno gniazdo z drugiej strony, będę je obserwowała.
Urszulla 21:50, 17 mar 2016

czytam o ptaszkach
u mnie kosy i specjalnie dla nich kupię korę na rabatę, bo uwielbiają w niej buszować
Kasik 09:18, 18 mar 2016

Fajnie jak w ogrodzie mieszkają ptaki. Usłyszeć ich śpiew rano to bajka . Ja wtedy jestem od razu szczęśliwa. Za szpakami nie przepadam, bo moich pięć czereśni jest dla nich wielką pokusą . Wolę inne - mniej szkodliwe.

śniegu nie zazdroszczę, u nas więcej deszczu i dość mokro. Trudno się porządkuje, bo ziemia się klei. Każdy ma coś

Pozdrawiam Bożenko.
Milka 12:55, 18 mar 2016

Bożenko, takie odmiany jeszcze, azalii
Tornella, Rubinstern, Canzonetta, Fridoline, znasz je???
Ola54 16:07, 18 mar 2016

Obejrzałam po raz pierwszy odcinek powtórkowy dzisiaj i ...oniemiałam.Rododendrony to nie jest moja bajka ale nigdy nie mów nigdy.Mam kilka ale powinny się wstydzić widząc Twoje.Zimny weekend się szykuje więc będę się nakręcać
as226 16:16, 18 mar 2016

Bożenko ja już któryś raz Twój zjawiskowy ogród w Maju oglądam, cudo pozdrawiam
Imienniczka 16:30, 18 mar 2016

Po raz kolejny obejrzałam odcinek Mai z Twoim ogrodem. Jest cudny Gratuluję.
Bogdzia 16:59, 18 mar 2016

Michalino, Asiu iMirko bardzo dziekuję za Wasze miłe słowa o moim ogrodzie. Nie wiedziałam że dzis bedzie powtórka ale ktos czuwajacy nad wszystkim i wszystko wiedzacy zadzwonił i mi powiedział w trakcie trwania programu. Dziekuje Aniu. Miło słyszec że ogród komus sie podoba.No i namawiam wszystkich do sadzenia rh oczywiscie z rozsadkiem i wg ich wymagań by ich uprawa nie stała sie udręką.Pozdrówka przesyłam.
Bogdzia 17:00, 18 mar 2016

Milka napisał(a)
Bożenko, takie odmiany jeszcze, azalii
Tornella, Rubinstern, Canzonetta, Fridoline, znasz je???

Dwie środkowe znam a dwóch zewnętrznych nie ale widzę ze idziesz w mocne kolory, ja tez tak lubię.
Bogdzia 17:03, 18 mar 2016

Kasik napisał(a)
Fajnie jak w ogrodzie mieszkają ptaki. Usłyszeć ich śpiew rano to bajka . Ja wtedy jestem od razu szczęśliwa. Za szpakami nie przepadam, bo moich pięć czereśni jest dla nich wielką pokusą . Wolę inne - mniej szkodliwe.

śniegu nie zazdroszczę, u nas więcej deszczu i dość mokro. Trudno się porządkuje, bo ziemia się klei. Każdy ma coś

Pozdrawiam Bożenko.

Gdybym miała czeresnie tez bym miała zastrzeżenia ale u mnie przy płocie tylko czereśnia sąsiada który nie bywa na działce wiec mi nie przeszkadza jak ją objadaja Śnieg stopniał ale deszcz mi potrzebny. Zachmurzyło sie i oziebiło ale mimo zapowiedzi nie pada.Za to klucze gęsi lecą a ten widok uwielbiam.Pozdrówka Kasiu.