Bożenko nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała przyjechać do ciebie, ale nie wiem czy będę już zmotoryzowana (w tej chwili jestem bez samochodu). Ale sądzę że jakiś sposób na podanie by się znalazł. Napewno ktoś z łódzkiej grupy będzie na spotkaniu u P.Szmitów. No i łódzki ogród botaniczny chciałabym odwiedzić....
Jak będzie to wezmę, a później coś się wymyśli.
Pewnie śpisz bo pisałaś żeś zmęczona ... chciałam tylko zakomunikować, że posadziłam moje 3szt CW ... dużo torfu wymieszanego z kompostem i moją ziemią ... na równo z gruntem ... kore odsunęłąm na bok i podlałam do ziemi ... pozostaje czekać czy dobrze bedą miały
Pozdrawiam
U Szmitów pewnie ktos bedzie , ja tez mam rh dla Ciebie , trzeba cos wymyslec żebys przyjechała, a pociąg czy autobus nie wchodzi w grę?Aniu to jednak nie kupuj dokad nie bedzie pewnosci , a wogóle napisz na pw gdzie mieszkasz ,moze Renia bedzie w tamtych okolicach, ona duzo jeździ to kto wie???