Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

oliwka 20:36, 22 kwi 2016

Bozenka czy to u ciebie taka magnolia kwitnie ???? To jakiś gigantus !!☺☺☺☺☺☺☺
Bogdzia 20:38, 22 kwi 2016

Justyna napisał(a)
Ale fajny myk z dwustronną leżanką! Super

Na Griseum skusiłam się dwa lata temu. No i czekam
Cieszynianki szukam w odmianie Thor. Fajna bylinka

O własnie o Tobie pisałam. Na leżankach pisało ze dla zakochanych..............Jak spotkasz cieszynianke to kup i dla mnie , paczka na pewno dojedziechociaz jednaale chetnych byłoby więcej
Bogdzia 20:39, 22 kwi 2016

oliwka napisał(a)

Bozenka czy to u ciebie taka magnolia kwitnie ???? To jakiś gigantus !!☺☺☺☺☺☺☺

Mojej popękały dzis pąki ale jeszcze bedzie rosła bo kolor nie jest jeszcze zdecydowany. jak mróz nie zmrozi to moze zakwitnie. Ta jest u pana Zymona od którego i ja ja dostałam.
Bogdzia 20:42, 22 kwi 2016

Kasiek napisał(a)
Wlasnie Bozenko ogladalam go w necie, no cudo niespotykane, przepiekny jest...
Pomysl o nim...
No ale jestem okropna Tak namawiam zebysmy i my ,,go mieli,, tutaj i mogli podziwiac chociaz fotki

Kasiu prawda jest taka ze ja nie dożyje zeby Wam fotki pokazac. Co jakis czas mogę z Rogowa zdjecia pokazywac bo mam dosc blisko i z Agatą juz sie umawiamy na wyjazdy ale chyba nie kupię bo po co jak go juz nie zobaczę.
Bogdzia 20:43, 22 kwi 2016

Denerwuje sie okropnie tym przymrozkiem bo mi magnolie pomrozi a na poniedziałek goscie sie zapowiedzieli.
20:45, 22 kwi 2016
Bogdziu? ...a ty czasem nie za mało swojego ogrodu nam pokazujesz?

Justyna 20:46, 22 kwi 2016

Zwykłą mam, kupiłam na Allegro. Po odmianę Thor trzeba by się przejechać na wiosenne targi do Botanika w Berlinie. Kiedyś się kopnę
Tak, idealne dla zakochanych, można patrzeć sobie w oczy i trzymać za rękę Bardzo zmyślna.
Bogdzia 20:50, 22 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
Bogdziu? ...a ty czasem nie za mało swojego ogrodu nam pokazujesz?

Moze i za mało bo ostatnio nie na zdjeciach sie skupiam ale na filmikach ale to bardziej pracochłonne bo trzeba wycinac niektóre fragmenty , inne sklejac i wogóle sie nie wyrabiam a i w ogrodzie i w domu mam zaległosci ze niedługo z buszu nie bedzie mnie widac bo przez okna juz nie widac ale dzis jedna koleżanka mi powiedziała ze ważne zeby do maja umyc tylko firmowe okno bo przez inne i tak nikt nie patrzy tylko przez te duze , to moze do spotkania u mnie to jedno umyje.
Bogdzia 20:51, 22 kwi 2016

Justyna napisał(a)
Zwykłą mam, kupiłam na Allegro. Po odmianę Thor trzeba by się przejechać na wiosenne targi do Botanika w Berlinie. Kiedyś się kopnę
Tak, idealne dla zakochanych, można patrzeć sobie w oczy i trzymać za rękę Bardzo zmyślna.

To większe komplikacje więc juz nie myśl o mnie , może gdzies zdobede, własciwie to ja mam ale tak mi kiepsko rośnie że prawie nie mam ale mam tą samą co Ty.
anka_ 20:53, 22 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Kasiu prawda jest taka ze ja nie dożyje zeby Wam fotki pokazac. Co jakis czas mogę z Rogowa zdjecia pokazywac bo mam dosc blisko i z Agatą juz sie umawiamy na wyjazdy ale chyba nie kupię bo po co jak go juz nie zobaczę.
Spotkanie będzie w Pęchcinie. A tam mają, z taką już popękaną korą. Naprawdę warto, piękny jest całym rokiem- nie tylko kora.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies