Fajnie ze bedziesz miec. Odezwij sie jak klon bedzie u ciebie , bardzo bym chciała zobaczyc jak wygląda. Deszczyk jesli bys miała za dużo to przyślij do mnie.
Miło się ogląda zdjęcia z Waszych spotkań Spotkanie goni za spotkaniem
Piękne magnolie pokazaliście. Zimno jest chyba w całej Polsce. U mnie nawet dziś padał grad.
Bożenko piękne zdjęcie z magnolką Jak patrzę na Was takie radosne to zawsze przypomina mi się Pęchcin i Wy w chustach jak zastęp ogrodowy Mam nadzieję że do Kindzi dojedziecie bo się strasznie za Wami stęskniłam
Siedzę własnie w wiadomosciach pw i próbuje ułożyc terminy spotkań , strasznie dużo tego a wszędzie bym chciała byc. Najbliższe w sobote , potem bzy i juz u mnie , trzeba sie brac za kuchenne prace.
No własnie mamy na ten dzień co robi Kasia dwa wyjazdy zaplanowane , jeden do niej drugi do Niemiec na róże , nie wiem co wybiorą kierowcy bo ja od nich zależna jestem .
Relację ze spotkania obejrzałam z wielkim zainteresowaniem, a rozwijające się buki na tle Twojego ogrodu to jeden z najpiękniejszych wiosennych widoków. Pozdrawiam ciepło i czekam na rododendronowo-azaliowy spektakl