Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 19:14, 24 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Na zdjęciach Agata z Pszenicznej, Ania z ogrodu z pergola , Luteczka i Jankosia z dwuhektarowym ogrodem ale bez wątku za to miłosniczka drzew.

Idzie nowe

19:22, 24 kwi 2016
Bogdziu dobrze ze ferworze spotkaniowym fotki wrzuciłas

czytam ze masz kłopot z rewizatami bo tłum przybył by do twoich atrakcyjnych fotek powzdychać Publicznie zwalniam cie z rewizyt u mnie ale oczywiście zapraszam serdecznie jak tylko znajdziesz czas i chęci
Bogdzia 19:27, 24 kwi 2016

AgnieszkaW napisał(a)
Relację ze spotkania obejrzałam z wielkim zainteresowaniem, a rozwijające się buki na tle Twojego ogrodu to jeden z najpiękniejszych wiosennych widoków. Pozdrawiam ciepło i czekam na rododendronowo-azaliowy spektakl

Miło Cię widziec Agnieszko . Rh pomału zaczynają kwitnac ale główny spektakl za miesiąc, mam nadzieje ze zajrzysz.
Bogdzia 19:28, 24 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)

Idzie nowe

Nowe jest młode , ładne , dobrze obeznane z techniką i poniewaz młode to pamięta wszystkie nazwy, fajnie z nimi jeździc.
mirkaka 19:33, 24 kwi 2016

Las bukowy to najpiękniejszy las wiosną,
Bogdzia 19:33, 24 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
Bogdziu dobrze ze ferworze spotkaniowym fotki wrzuciłas

czytam ze masz kłopot z rewizatami bo tłum przybył by do twoich atrakcyjnych fotek powzdychać Publicznie zwalniam cie z rewizyt u mnie ale oczywiście zapraszam serdecznie jak tylko znajdziesz czas i chęci

Jakbys czytała w moich myślach ,własnie chciałam przeprosic , mam straszne zaległosci w rewizytach bo o wizytach z mojej strony to juz wogóle nie ma mowy. Nie dam rady tego nadrobic bo zeby odpisac u siebie czytam tylko jedna wiadomosc i odpisuje a zeby napisac u kogos trzeba przeczytac minimum dwie strony a często i dziesięc. Nie daje rady, przykro mi bardzo . Dziękuje wyrozumiałym, kochani jesteście. Pozdrawiam serdecznie.Justynko dzięki serdeczne ,masz wielka intuicje jesli to akurat teraz napisałas.
Bogdzia 19:34, 24 kwi 2016

mirkaka napisał(a)
Las bukowy to najpiękniejszy las wiosną,

Mirus i jesienią tez a latem najlepszy cień.Pozdrówka.
agata19762 20:45, 24 kwi 2016

Bożenko u mnie dzisiaj śnieg z deszczem
Nawet nie zmusiłam się do zrobienia kilku fotek.
Rodek CW zakwitł mimo zimna i braku słoneczka.
jankosia 21:13, 24 kwi 2016

Same buziaki uśmiechnięte, czyli norma spotkaniowa
Bogdziu, jeden z tych sprzedawców na allegro to przecież nasz lokalny pan drzewkowy więc jakbyś była zainteresowana to pisz, podjadę, zrobię zdjęcie i w razie czego kupię

Laurka niezły ci numer wywinęła ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Kiedy już będą w sprzedaży dla tłumu i ludzie będą sadzili patyczki, ty będziesz już miała wielki, pięknie kwitnący krzew A w ogóle to mam wrażenie że ten rok jest lepszy dla tych wcześniejszych magnolii. Pięknie kwitły, nie było przymrozków ani też długotrwałej wyższej temperatury. Było tak akurat żeby kwitły długo a człowiek się nie martwił że jedna noc zepsuje wszystko. A teraz kiedy rozkwitają te późniejsze to co? Moja zeszłoroczna old port kilkanaście pąków, człowiek się cieszy a tu w nicy przymrozek i już końcówki brązowe
Gruszka_na_w... 21:38, 24 kwi 2016

Bogdziu, Twoje buki zachwycają tak, że marzy się o spacerze wśród nich pomimo niesprzyjającej aury za oknem. Czekam w napięciu na azaliowo-rodendronowy spektakl w Twoim ogrodzie. Dziękuję za Twoje rady dotyczące różaneczników, którymi dzielisz się na forum. Sadzone i pielęgnowane wg Twoich wskazówek wyglądają okazale.
Miłego tygodnia życzę i deszczu )) , bo zawsze prosisz o deszcz.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies