Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

hanka_andrus 20:30, 26 lis 2012

Gosiu,Bożenko,wy to chyba jesteście z misiowej rodziny ...na zimę konieczna częściowa hibernacja.....
Ja najgorzej znoszę listopad,ale już mija,znak zodiaku się zmienił na Strzelca.....Potem Koziorlożec,a to znaki akuratne,pracowite i uporządkowane.Dobrze już jest,głowy podnosić i nie drzemać!
Ściskam!
Bogdzia 20:31, 26 lis 2012

asc napisał(a)
Niestety usługodawcy dają nam internet.... z którego korzysta sporo osób.. i czasami zamiast obiecanego przesyłu mamy tylko kawalątek.. a są tacy co potrafią ściągając filmy czy muzykę blokować resztę...

Jeszcze troszkę i będziemy mieć dostęp do szybkiego internetu LTE ....... ja czekam kiedy do mnie dojdzie ...

A z mózgów się pośmiałam... do łez.... i udostępniłam link u siebie, bo naprawdę dobre

Ja myślę że oni jakieś remonty przeprowadzają bo czasem jest lepiej a czasem gorzej i to chyba nie jest spowodowane obciążeniem, chociaż sama nie wiem . Ja jestem daleko od jakichś tam urządzeń i mam tylko 2MB więc dośc wolny ale do takiego już sie przyzwyczaiłam ale jak przestaje działac to nie mam cierpliwości by obserwowac to obracajace sie kółeczko. A ten LTE dotrze na moją wieś?- nie wiesz czasem????
Bogdzia 20:37, 26 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Gosiu,Bożenko,wy to chyba jesteście z misiowej rodziny ...na zimę konieczna częściowa hibernacja.....
Ja najgorzej znoszę listopad,ale już mija,znak zodiaku się zmienił na Strzelca.....Potem Koziorlożec,a to znaki akuratne,pracowite i uporządkowane.Dobrze już jest,głowy podnosić i nie drzemać!
Ściskam!

Żebyś Haniu wiedziała , hibernacja to jest to co by mi zimą odpowiadało najbardziej. Strzelec i Koziorożec może i pracowite ale ja żadnym z nich nie jestem i właściwie budzę się dopiero około Barana jak wiosnę poczuję.Więc az sie boje siedziec na forum bo poza narzekaniem nic mi do głowy nie przychodzi.Dziś miałam fajny dzień bo wybrałyśmy się z wnusią na zakupy i nawet dużo kupiłysmy. Myślę że moja wnusia zadowolona a jak ona to i ja. Pozdrawiam Cię serdecznie Haniu.
Bogdzia 20:39, 26 lis 2012

kaisog1 napisał(a)
Bożenko nie tylko Ty..... i ja tez tego marca wypatruje jak zbawienia.... Nie lubię zimy i już. Czas się dłuży a ja czuję, że bezczynność mnie zalewa....

Gosia lepiej mi na sercu jak mogę wspólnie z Tobą ponarzekac.Samej wstyd by było tak marudzic a we dwie zawsze raźniej. Jak będziesz miec handrę zimową wpadaj , chętnie zawsze z Toba ponarzekam .
annawu 20:40, 26 lis 2012

Witaj Bożenko do takiego przechodzenia zimy, też swoją osobę dołączę, dla mnie zima to straszna makabra.

Nieustannie wirujące kółeczko mam jak wstawiam zdjęcia.... nie raz, można oszaleć
Ewa 20:42, 26 lis 2012

Bogdziu chciałam Cie pocieszyc ,że od wczoraj do dzis rana nie miałam internetu, ale moze to i dobrze ......... aaa zakupy są dobre na wszystko
A czytałaś blog ani- studio?
jotka 20:43, 26 lis 2012

Bogdzia napisał(a)

Witaj
U mnie net zmulony ,ale cieszę się że wogóle jest...tylko że jakos zasypiam czasami zanim się wykręci....powodzenia
pozdrawiam serdecznie ,często podglądam w ukryciu
Anita

Ile można patrzec jak te kółeczko się obraca i nic więcej sie nie dzieje. ja jestem za nerwowa na takie sytuacje. Wolę wyłaczyc komputer niz sie denerwowac. Dziś na szczęście już działa jak należy.Anitko a Twój tylko czasem taki powolny czy zawsze?Pozdrówka.

To kółeczko też miewam i też mnie wkurza
Przypomina mi trochę pralkę automatyczną, ale ona na szczęście kończy wirowaniem i wpada na wysokie obroty, a komp informuje, ze nie odnaleziono serwera ...
Bogdzia 20:43, 26 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Wróciłam, cała i zdrowa i od razu obejrzałam link z rh, prawie jak u ciebie
podziałało ożywczo, czekam kiedy u nas ponownie zakwitną i na moment, jak moje osiągną twoje rozmiary, te 3m, pewnie z lat 10 przyjdzie mi poczekać...ale warto;
poczytałam o twoich gościach, kłopotach z netem, więc liczę, ze mimo to dziś jesteś w dobrym humorze, wszystko działa i słońce świeci

Po Tobie Irenko handry zimowej nie widac co można było ostatnio sprawdzic. Jeśli chodzi o rh to tak te 10 lat trzeba poczekac na taką wielkośc jak moje największe ale to tak szybko przeleci ( niestety) że az się zdziwisz.Pozdrawiam Cię serdecznie Latawcu .
Bogdzia 20:45, 26 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Ciebie nie ma, ale ja jestem i macham... Do miłego

Bardzo dziekuję za to machanie, bardzo mi do gustu przypadło a to chyba wymysł Gosi. Odmachuję serdecznie.

Bogdzia 20:49, 26 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
A ja nie narzekam. Mam internet z kablówki i nawet szybko chodzi. Nieraz myślę, jak wyglądało życie przed internetem. Teraz wolę posiedzieć przy necie jak przy telewizorze. No i bardzo chwalę sobie skypa, mogę codziennie z dzieciakami porozmawiać i na bieżąco wiem wszystko co się u nich dzieje.

Bożenko Ty mieszkasz w mieście ,a na wsi to całkiem inna bajka z internetem . Skayp to super wynalazek szczególnie jak sie ma dzieci bardzo daleko. Wtedy nie odczuwa sie az tak rozłąki. Dobry wynalazek , komórki też.Pozdrówka.