Ja tam jestem z listopada,i kiedyś, za młodu nie miało to dla mnie znaczenia jak jest na dworze,nawet wolałam spacery w deszczu ,ale teraz ,przez chorobę, to nie cierpię wilgoci,a w związku z tym i tego miesiąca,bo przeważnie mokry jest.
Pozdrawiam Skorpionów!
Ja jestem byk , to mnie nie pozdrawiasz, ale byk pozdrawia skorpiona choc z takim strach się zadawac
Ja też byk, a skorpion dla byka nie łaskawy
Na Ciebie wystarczy spojrzec by od razu wiedziec że jesteś byk. To super znak , prawda????
E tam! Każda pliszka swój ogon chwali!
Byki też pozdrawiam,żeby nie było,że nie!
Bogdziu czytam o listopadowych nastrojach. Ja mam wspaniały tym bardziej że pogoda na razie dopisuje- bo nie leje, lepszy chłód jak jest sucho. Zajęć nigdy dość, ale ja tych domowych nie cierpię. Więc zaraziłam się od mojej sąsiadki robieniem dekoracji świątecznych i całkiem miło płynie czas a i dzieci przy tym znajdują zajęcie......Polecam klej na gorąco (u nas na wsi w sklepie budowlanym) i co masz pod ręką. A przy okazji miły prezent na koniec roku dla tych którym coś zawdzięczamy.
A to dla Ciebie na poprawę nastroju
Bogdziu czytam o listopadowych nastrojach. Ja mam wspaniały tym bardziej że pogoda na razie dopisuje- bo nie leje, lepszy chłód jak jest sucho. Zajęć nigdy dość, ale ja tych domowych nie cierpię. Więc zaraziłam się od mojej sąsiadki robieniem dekoracji świątecznych i całkiem miło płynie czas a i dzieci przy tym znajdują zajęcie......Polecam klej na gorąco (u nas na wsi w sklepie budowlanym) i co masz pod ręką. A przy okazji miły prezent na koniec roku dla tych którym coś zawdzięczamy.
A to dla Ciebie na poprawę nastroju
Ula miałam to w planach i juz nawet mam szyszki, ale nie wiem jak sie tym gorącym klejem posługiwac , muszę spróbowac.Dzięki i pozdrawiam.
Na słomę kleisz Urszulo, czy na gazety, czy na witki brzozowe?
Ja kupiłam klej,ale słabo topliwy jakiś,muszę chyba lepszy pistolet do tego mieć.
Na słomę kleisz Urszulo, czy na gazety, czy na witki brzozowe?
Ja kupiłam klej,ale słabo topliwy jakiś,muszę chyba lepszy pistolet do tego mieć.
U nas modny styropian (kółko 4zł) nawet w pasmanterii sprzedają. Ale witki też można splatać z tym że więcej pracy.
Bogdziu-pistolet do prądu, wkład klejowy do niego i naciskasz-samo wychodzi uwaga tylko aby rąk nie poparzyć 170C, dzieci nie mogą tego obsługiwać......ale a to mogą podawać szyszki. Ja na początku za dużo kleju nakładałam i na świetle słonecznym widać miejsca klejenia....raz zrobisz coś małego będziesz widziała.