Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

aldonaz 08:37, 01 gru 2012

Miłego weekendu, mam nadzieję że Was nie zasypało. U mnie na razie w porządku. Zaraz biegnę do ogrodu okrywać roślinki i jeszcze parę cebulek zostało do wsadzenia. Pozdrówka
zbigniew_gazda 08:59, 01 gru 2012

Bożenko pozdrowienia zasyłam . Widać że spokojnie u Ciebie to i bażanty dobrze się czują. U nas jest ich dużo ale tak blisko nie podchodzą. Na spacerach w polu Bari je płoszy . Siedzą w trawach i nagle z wielkim krzykiem podrywa się do lotu samiec a za nim samice. Dziwny jest ich lot - Pomachają skrzydłami a potem kilkadziesiąt metrów lecą z rozpostartymi skrzydłami . Nigdy nie udało mi się zrobić zdjęcia. Piękny widok .
Milka 13:53, 01 gru 2012

Bożenko, miłego dzionka
Milka 19:21, 01 gru 2012

Bożenko..no co tu taka cisza, ja tak nie mogę!!
zawsze jestes i cieszę się, jak w powiadomieniach od razu cię mam!
odezwij się, gości juz do domku wyślij, pierogi jutro dokończ!
Buziaki wieczorne!
Bogdzia 19:24, 01 gru 2012

asc napisał(a)
Bogdzia nie wiem co sie dzieje...bom ostatnio zacofana forumowo... ale narzędzia są opisane super.. wczoraj pokazywałam dla M. .. jemu też się to bardzo spodobało Ganisz za komplementy..wiec więcej nic nie napisze.. miłego dnia... bo u mnie po staremu...... czyli siła złego na jednego... ale damy radę.. musimy... My pokolnie silnych kobiet.... i praca na 2 etaty to nic dziwnego..

Aniu nic się nie dzieje. te zawirowania dotyczą wspomnień Dajanki , nie mojego wiersza. wszystko w porządku, pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:25, 01 gru 2012

Martek napisał(a)
Witam Bogdziu i dziękuję za odwiedziny

Marto - pozdrówka.
Bogdzia 19:27, 01 gru 2012

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, i w moim starym ogrodzie stadko bażantów bywało zimą, szukając pożywienia. Pokazywałam chyba w Wizytówce. Twoje bażanty mają tło a fotka jak obraz, to prawda.
Dajany wierszyk tez mi się spodobał, i wierzę, że już wiosną będzie się zachwycać własnym ogrodem.
Pozdrawiamy serdecznie.

Muszę w takim razie zajrzec do Twojej wizytówki. Pozdrawiam Weroniko serdecznie.
Bogdzia 19:28, 01 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Bożenko, można rzec, że jestem na bieżąco szkoda, że nie miałam okazji przeczytać tego wiersza o narzędziach, bo na pewno był świetny
u nas deszcz ze śniegiem, a co rano nie wiadomo, zatem miłej nocy i radosnego ranka

Irenko wiersz o narzędziach nadal jest i możesz przeczytac. Zniknęła wypowiedź Dajanki. Pozdrówka.
Bogdzia 19:30, 01 gru 2012

Ewa napisał(a)
Pozdrowienia ślę raniutko

Ewciu ja mogę Ci tylko wieczorne pozdrowienia przesłac , ale życze Ci miłej niedzieli i serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 19:31, 01 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Witam z białego Koszalina. Trochę nasypało na niezamarzniętą......Ciepłego dnia!

Haniu u mnie na razie nie padało,choc oziebiło się, ale dzien był sliczny słoneczny. Pozdrówka.