Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kindzia 21:45, 21 cze 2017

Bogdzia napisał(a)
W imieniu Mamy informuję, że zepsuł się jej komputer w związku z czym może być nieaktywna przez jakiś czas.
Mama bardzo dziękuje za wpisy i za martwienie się o nią ale już się pozbierała po gradobiciu i jak tylko będzie mogła to się odezwie.
Serdecznie wszystkich pozdrawia.

No i dzięki Ci Panie
asiak 21:57, 21 cze 2017

Bogdzia napisał(a)
W imieniu Mamy informuję, że zepsuł się jej komputer w związku z czym może być nieaktywna przez jakiś czas.
Mama bardzo dziękuje za wpisy i za martwienie się o nią ale już się pozbierała po gradobiciu i jak tylko będzie mogła to się odezwie.
Serdecznie wszystkich pozdrawia.

Serdecznie pozdrawiam i mamę, i córeczkę
Margarete 22:48, 21 cze 2017

Uff, no to luz.
Myślałam że to inne jakieś przyczyn tej nieobecności. A jak awaria komputera to poczekamy bo to do przejścia.

Asiak - myślę jednak że ten wpis zamieścił syn Bożenki a nie córeczka
Gosiek33 07:15, 22 cze 2017

I ja dziękuję za wiadomości i pozdrawiam
pestka56 09:14, 22 cze 2017

UF, bo nie mogłam uwierzyć w aż takie załamanie.
pestka56 09:14, 22 cze 2017

Bogdziu, dzisiejsza fotka dla Ciebie w podzięce, że wróciłaś

Bogdzia 10:31, 22 cze 2017

No to napiszę po kolei jak było. Jednak nie jestem tak mocną babą jak kiedys byłam i to gradobicie mnie załamało. Rozchorowałam sie , miałam gorączkę i wogóle postanowiłam ze koniec z ogrodem i Ogrodowiskiem bo o czym miałabym z Wami rozmawiac? M mi mówił ze piszecie ale ja nie chciałam ani pisac ani czytac.Jak w koncu wczoraj zdecydowałam sie że choc parę słów napisze to okazało sie że komputer sie nie włącza , nie włącza monitora i nie udaje sie przegrac zdjec.Nie chciał sie nawet resetowac i trzeba było wtyczke wyłączac z prądu.Poprosiłam więc syna by do Was kilka słów napisał. Jasne sie stało ze musimy kupic nowy bo ten ma trochę lat , ale dzis juz sie wybralismy do elektronika i M jeszcze go włączył i tak jak to jest ze złosliwoscia rzeczy martwych , nagle działa, wiec choc troche do Was napiszę bo nie wiadomo czy za następnym razem sie włączy. Ogród troche sie pozbierał , jak sie nie patrzy na szczegóły to wydaje sie ze nie jest żle. kwitną dzwonki , piwonie , zaczynaja nieliczne róze i cztery martagony którym grad nie poscinał czubków. Po trzech koszeniach trawy w koncu jako tako wyglada.
Bardzo Wam dziekuje za wszystkie wpisy, nie spodziewałam sie ze tak długo mi nie odpuscicie i bedziecie pisac. Dzięki za wszystkie najserdeczniejsze słowa od których łzy stają w oczach. No cóz obiecuje ze jesli tylko komputer bedzie działał to juz bedę. Buziaki dla Was najserdeczniejsze i jako premia moje piwonie.

Bogdzia 10:32, 22 cze 2017

Bogdzia 10:34, 22 cze 2017

Bogdzia 10:36, 22 cze 2017

Ta piwonia jet od Hani , Haniu dzieki i za nia i za wszystko pozostałe co tu napisałas.