Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 10:37, 22 cze 2017

Bogdzia 10:39, 22 cze 2017

Jesli kompter sie właczy wieczorkiem zajrze do Was. Buziaki.
Kindzia 10:40, 22 cze 2017

No i teraz to ja mam łzy w oczach...

Nawet połyskujące broszki w piwoniach siedzą, u mnie ich nie ma, nawet kiedyś przywiozłam jedną z ZG...uciekła I widzę, że to prawda, że w białych kwiatach gustują
Gocha 10:45, 22 cze 2017

Bogdziu jak ja się cieszę że już w miarę ok i że nie porzuciłaś Ogrodowiska. Piwonie prześliczne- już nabrałam ochoty na zakup kolejnych. Buziaczki przesyłam z Lublina
AgnieszkaW 10:51, 22 cze 2017

Bogdziu, bardzo się cieszę, że wróciłaś. Ja też kiedyś myślałam, że przez chorobę nie warto zajmować się ogrodem (bo i po co?, skoro kiedyś chyba nie będzie miał kto tego kontynuować?). Ale takie myśli były i minęły. Dzięki rodzinie, dobrym znajomym, ogrodowi i Ogrodowisku nie poddałam się. Stwierdziłam, że skoro otacza mnie tylu przyjaznych ludzi, to warto się starać - dla nich i dla siebie (w końcu kochamy naszych bliskich i te nasze ogrody, prawda?).
Piwonie masz zjawiskowe.
Buziaki posyłam
anka_ 11:04, 22 cze 2017

Ha, ha, ha ... te broszki super.. ot natura.... Piwonie cudniaste, mimo że krótko kwitną to chyba warto je mieć.

Super Bożenko, że już jesteś.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
asiak 11:11, 22 cze 2017

Margarete napisał(a)
Uff, no to luz.
Myślałam że to inne jakieś przyczyn tej nieobecności. A jak awaria komputera to poczekamy bo to do przejścia.

Asiak - myślę jednak że ten wpis zamieścił syn Bożenki a nie córeczka

Ojej... bardzo przepraszam. Nie wiem czemu pomyślałam o córce.
Pozdrawiam syna w takim razie
Gabriela 11:12, 22 cze 2017

Cudowne masz piwonie, wspaniałe odmiany, świetnie rosną i kwitną.
Nie było mnie tu długo, czasu jak na lekarstwo, więc nie wiedziałam że ogród przeszedł nawałnicę i że smutek ogrodowy Cię ogarnął.
Ucierpiały rośliny, ale one odrosną, struktura ogrodu jest zachowana, nie połamało drzew ani nie wyrwało z korzeniami, dom cały, więc tragedii nie ma. Np. lilie którym poniszczyło kwiaty będą kwitły za rok mocniej, bo całą energię skierują teraz na cebule, czyż nie? Itd.
Always look on the bright side of life - Monty Pythoni mają rację, życie jest za krótkie żeby się jeszcze stresować ogrodem.
asiak 11:15, 22 cze 2017

Piwonie przecudnej urody
Pozdrawiam i cieszę się ogromnie, że już jesteś
BasiaLT 11:16, 22 cze 2017

Bogdziu cudownie jet cię widzieć, piwonie masz nieziemskie.
A co do załamki ogrodowej to wiesz... wedle powiedzenia: Padłaś? Powstań, Popraw Koronę i Zasuwaj dalej