Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

monteverde 22:55, 06 gru 2012

Ho ho hooo! Jestem tańczący Święty Mikołaj i mam dla ciebie życzenie. Przeglądnij sobie moją wideo pocztówkę na

http://www.dancingsantacard.com/?santa=53086
Krys 23:02, 06 gru 2012

Bożenko wpadam na chwilkę,zaległości już nie nadrobie ,ale .. u nas jest trochę śniegu i całe szczęście bo na ogród ostatnio nie bardzo miałam czas ,chociaż troszkę co nieco okryłam i powiązałam wiekszość tuj i cyprysików,pozdrawiam
Madzenka 23:16, 06 gru 2012

Bożenko pozdrawiam wieczornie, jestem na bieżąco

Aż mi głowa rośnie od mnogości gatunkow pataków
Ewa 05:12, 07 gru 2012

Wpadłam po poranną porcję śmiechu i nie zawiodłam się
betysia 07:40, 07 gru 2012

Bogdziu spoznione ale szczere mikolajkowe usciski i buziaki zostawiam!!!!!
ty wiesz,ze juz zaczelam sobie liste z ptasiorkami robic...tak mnie wciagnelas tu i w watku o ptasiorkach....a czlowiek w poszukiwaniu rozanych porad na ogrodowisko trafil a o ile madrzejszy sie staje....
sciskam serdecznie!!!!!
hanka_andrus 07:48, 07 gru 2012

Betysia szybciutka jak wiatr, ciągle przede mną!Ale i tak zostawiam poranne pozdrowienia, mimo,że zagaduje Ciebie o ptaszkach.A ja o zdrowie chciałam zapytać? Coś u mnie dziś pochmurno,ale to i lepiej,nie taki mróz straszny.....Tylko jedynka w minusie.....Buziaczki......
Bogdzia 08:46, 07 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Betysia szybciutka jak wiatr, ciągle przede mną!Ale i tak zostawiam poranne pozdrowienia, mimo,że zagaduje Ciebie o ptaszkach.A ja o zdrowie chciałam zapytać? Coś u mnie dziś pochmurno,ale to i lepiej,nie taki mróz straszny.....Tylko jedynka w minusie.....Buziaczki......

Masz racje Haniu Betysi nie da się dogonic. U mnie -4 stopnie , odrobinkę śniegu dopadało i dobrze bo poprzedni stopniał. Zdrowie jakie takie jest, da się wytrzymac. Trzeba się brac za robote świąteczną, ale chyba od poniedziałku bo dziś nie mam nastroju. Od środy planuję robienie pierogów i stale musze odkładac bo coś wypadnie innego. Miłego dnia Haniu.
Bogdzia 08:51, 07 gru 2012

betysia napisał(a)
Bogdziu spoznione ale szczere mikolajkowe usciski i buziaki zostawiam!!!!!
ty wiesz,ze juz zaczelam sobie liste z ptasiorkami robic...tak mnie wciagnelas tu i w watku o ptasiorkach....a czlowiek w poszukiwaniu rozanych porad na ogrodowisko trafil a o ile madrzejszy sie staje....
sciskam serdecznie!!!!!

Beatko jak ja sie cieszę jak ktoś pisze że sie zaczął ptakami interesowac, a uczymy się przez całe zycie a w ogrodzie trzeba myślec i o roslinkach i o zwierzętach. dzieki za mikołajkowe uściski i również ściskam i serdecznie pozrawiam.
Bogdzia 08:55, 07 gru 2012

Ewa napisał(a)
Wpadłam po poranną porcję śmiechu i nie zawiodłam się

To miłe co piszesz. Wczoraj szukałam Twojego wątku i nie mogłam znaleźc , gdzieś sie ukryłaś. Ja nie zaznaczam wątków tylko wchodzę do tych co mi wpadna w oko a Ciebie znaleźc nie mogłam ale to pewnie dlatego że za rzadko bywasz na Ogrodowisku.Dziś zajrzę i zobacze co u Ciebie słychac.Pozdrówka.
Bogdzia 08:58, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko pozdrawiam wieczornie, jestem na bieżąco

Aż mi głowa rośnie od mnogości gatunkow pataków

Nachodziłam się wczoraj po sklepach i wieczorem byłam już zmęczona i poszłam spac a tu tyle gości jeszcze było. Mam nadzieję Marzenko że jak rosnie to jednak nie boli. Ucz sie bo będą do Ciebie przylatywac i fajnie jest wiedziec jak sie który nazywa a może i zdjecie mu zrobic.Miłego dnia Marzenko.