Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

hanka_andrus 12:37, 10 gru 2012

Zimowe zdjęcia jak ze snu...
oglądam,widzę kangur tu!
Czy ja śnię, czy to pomyłka?
Nie ,to Bogdzia nas doszkala,
stąd kangury i koala!
eliza3 13:10, 10 gru 2012

Twoje zdjęcia zimowe są cudownie bajkowe... u nas też dużo śniegu i ciągle pada, ale przecież po to jest zima, aby biało było i bałwanki się lepiło... ja nie mam z kim lepić, ale zawsze to lubiłam. Pozdrawiam cieplutko
Milka 16:19, 10 gru 2012

Jestem na bieżąco, poczytałam pogaduchy, obejrzałam zdjęcia i z twojego ogrodu i córki
agapanty piękne, ale las w szronie też, więc jednak wolę nasz klimat, większa różnorodnośc wbrew pozorom
pozdrawiam ciepło
Urszulla 16:55, 10 gru 2012

Agapanty i kangury gościnnie w wątku......niezła odskocznia i rzeczywiście tak jakoś cieplej się zrobiło
grembosia 16:59, 10 gru 2012

Jakie piękne agapanty... pomału się do nich przymierzam
Bogdzia 17:04, 10 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Zimowe zdjęcia jak ze snu...
oglądam,widzę kangur tu!
Czy ja śnię, czy to pomyłka?
Nie ,to Bogdzia nas doszkala,
stąd kangury i koala!

Haniu jak zwykle tryskasz humorem i dowcipem. Dzieki za ten fantastyczny wierszyk.
Bogdzia 17:12, 10 gru 2012

popcarol napisał(a)
Ach, dzieci daleko... tęsknicie, prawda?...
chciałabym ograniczać borówkę amerykańską w ogródku I klimatu zazdroszczę... chociaż święta bez śniegu i np na plaży to zupełnie nie to co u nas musi być...

pozdrawiam!!

Już się przyzwyczailismy bo to już 13 lat jak wyjechała z domu. Dużo zdrowia mnie to kosztowało ale teraz jestem jak znieczulona, jest jak jest. Najważniejsze ze ona zadowolona.Co do borówki to myśle ze jednak nie chciałabyś żeby sie rozprzestrzeniała, trudno to potem wykarczowac. Ja nie lubie takich roślin niezaleznie od tego czy są pożyteczne czy nie.Swięta na plaży to tylko weekend ,nic więcej, tym bardziej że nie ma wigilii.Spotykają się z przyjaciółmi na wszechobecnym grilu albo w jakiejs knajpce i tyle.
Bogdzia 17:13, 10 gru 2012

eliza3 napisał(a)
Twoje zdjęcia zimowe są cudownie bajkowe... u nas też dużo śniegu i ciągle pada, ale przecież po to jest zima, aby biało było i bałwanki się lepiło... ja nie mam z kim lepić, ale zawsze to lubiłam. Pozdrawiam cieplutko

Elizko bałwanki najlepiej się lepi z wnusiami.........
Bogdzia 17:16, 10 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Jestem na bieżąco, poczytałam pogaduchy, obejrzałam zdjęcia i z twojego ogrodu i córki
agapanty piękne, ale las w szronie też, więc jednak wolę nasz klimat, większa różnorodnośc wbrew pozorom
pozdrawiam ciepło

Dziwne, zawsze się wydaje ze lepiej w cieplejszych krajach ale jak by przyszło podjąc decyzję o stałym wyjeździe to jednak nasza przyroda jest nie do zastąpienia, choc sa nieliczni którzy tak nie myślą. Pozdrawiam Irenko.
Bogdzia 17:16, 10 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Agapanty i kangury gościnnie w wątku......niezła odskocznia i rzeczywiście tak jakoś cieplej się zrobiło

I o to mi chodziło. Na chwilę zmiana klimatu. Pozdrówka.