Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Justyna 20:28, 10 gru 2012

dziękuję i jak ładnie pozuje. do mnie jeszcze w tym sezonie nie przyleciała. Od weekendu zaczełam dokarmianie, wiec liczę, że będzie spostrzegawcza i zjawi się niebawem.
będę zaglądała.
Kindzia 20:28, 10 gru 2012

Kiedyś siedziało u nas na płocie całe stado sójek. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to sójki
Ładne są
ka1sia 20:30, 10 gru 2012

Nie mogę się napatrzeć na fotki ptaszków i jestem pełna podziwu nad Twoją wiedzą o nich, Bogdziu.
Do nas też zaglądają różne, jak to w lesie, ale ja nie wszystkie odróżniam. Za to mój mąż dużo o nich wie Przymierzamy się do zakupu nowego aparatu, to może i fotki będą Pozdrawiam cieplutko, Kasia
Milka 20:45, 10 gru 2012

jotka napisał(a)

Znając Jolę, da sobie radę z tym kangurem

Jawne! A mam inne wyjście? Myślałam o dokręceniu mu kółek, ale teraz u mnie płozy od sanek będą lepsze

ha, ha, pokładam się ze smiechu! Jolu jestes niemożliwa
Bozenko, oszronione drzewa piękne, moje wiązy tez tak wyglądały, ale teraz deszcz ze sniegiem i koniec magii!
Bogdzia 21:10, 10 gru 2012

Joasiu, Justynko,dwie Kasie i Irenko dzięki ze zaglądacie i dobre słowo napiszecie. Sójka dziś najpierw mnie obejrzała , bac sie czy nie a potem spokojnie jadła nie zwracając już na mnie uwagi. Zdjęcia jak zwykle robione przez okno. Kasiu jak będziesz kupowac aparat to zwracaj uwagę na zoom ,seryjne zdjęcia i możliwości pólautmatycznego ustawiania przysłony i czasu naświetlania bo to się przydaje. Myśle że robienie zdjęc ptakom wciąga bardziej nawet niż robienie zdjęc roślinom. Wiele osób już na Ogrodowisku wciągnęło i fajnie bo jest co robic zimą.
Bogdzia 21:12, 10 gru 2012

irena_milek napisał(a)

Znając Jolę, da sobie radę z tym kangurem

Jawne! A mam inne wyjście? Myślałam o dokręceniu mu kółek, ale teraz u mnie płozy od sanek będą lepsze

ha, ha, pokładam się ze smiechu! Jolu jestes niemożliwa
Bozenko, oszronione drzewa piękne, moje wiązy tez tak wyglądały, ale teraz deszcz ze sniegiem i koniec magii!

a u mnie nadal jest szron na drzewach ale chyba pogoda ma sie zmienic i może zniknac, ale zdjecia zrobione choc słonka wcale nie było to trochę kiepska jakośc. Joli humor jest nie do powtórzenia przez inną osobe , całkiem autorski.
zbigniew_gazda 21:16, 10 gru 2012

Bożenko , gratulacje dla Twojego M za pierogi !!!! To jest wielka satysfakcja jak wszystkim smakują.
Pozdrawiamy z Krysią.
Bogdzia 21:28, 10 gru 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Bożenko , gratulacje dla Twojego M za pierogi !!!! To jest wielka satysfakcja jak wszystkim smakują.
Pozdrawiamy z Krysią.

Te wigilijne zawsze smakują. Dzięki za pozdrowienia i nawzajem pozdrawiamy.
ka1sia 21:31, 10 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Joasiu, Justynko,dwie Kasie i Irenko dzięki ze zaglądacie i dobre słowo napiszecie. Sójka dziś najpierw mnie obejrzała , bac sie czy nie a potem spokojnie jadła nie zwracając już na mnie uwagi. Zdjęcia jak zwykle robione przez okno. Kasiu jak będziesz kupowac aparat to zwracaj uwagę na zoom ,seryjne zdjęcia i możliwości pólautmatycznego ustawiania przysłony i czasu naświetlania bo to się przydaje. Myśle że robienie zdjęc ptakom wciąga bardziej nawet niż robienie zdjęc roślinom. Wiele osób już na Ogrodowisku wciągnęło i fajnie bo jest co robic zimą.

dziękuję za rady, Bogdziu, na pewno z nich skorzystam. Moi chłopcy uwielbiają obserwować ptaki przez lornetkę, to i zdjęcia ich wciągną, a ja będę miała co pokazywać na forum
Bogdzia 21:35, 10 gru 2012

ka1sia napisał(a)

dziękuję za rady, Bogdziu, na pewno z nich skorzystam. Moi chłopcy uwielbiają obserwować ptaki przez lornetkę, to i zdjęcia ich wciągną, a ja będę miała co pokazywać na forum

Na pewno ich robienie zdjec wciągnie . A my bedziemy mieli co podziwiac i to też jest fajne.