Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Gosiek33 06:17, 02 maj 2018

Och i ach... na tyle mnie stać cudnie
Bogdzia 06:39, 02 maj 2018

Krys napisał(a)
Bożenko o jakie groszki chodzi bede 3 w Gajenikach na kiermaszu moze tam beda to kupie

Blue Tit śliczny

Groszek wiosenny fioletowy dla Małej Mi.
Bogdzia 06:42, 02 maj 2018

Margerytka40 napisał(a)

Raczej po południu bym mogła,zadzwonię wcześniej. Co do soboty to chyba się nie uda ale jeszcze myślę

Asiu zadzwoń żeby była pewnosc że jestem. Jak bedziesz zdecydowana co do soboty daj znac .
Bogdzia 06:42, 02 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)
Zdzwonimy sie jutro ..

ok.
Bogdzia 06:46, 02 maj 2018

jankosia napisał(a)
Hej Bogdziu, dzięki za ostatnie spotkanie. Chyba się trochę za wami stęskniłam. Nie wchodzi człowiek na forum za często to wątki mu mijają bezpowrotnie bo i czas zapierdziela nieubłaganie. U mnie roboty full, nie wyrabiam na zakrętach, nie wchodzę więc za często, ale obiecuję poprawę W ramach możliwości oczywiście

U ciebie spektakl się zaczyna, chociaż jak tak sobie przejrzałam trochę stron wstecz to ja widzę że ty to w ogóle kolekcjonerka jesteś, tyle magnolii

Buziaki i do następnego. Na lilaki nie jadę, ale chętnie fotki z waszego wyjazdu obejrzę, także proszę zabrać ze sobą aparat

Chyba się stęskniłas???No wiesz!!!!!Ja roboty tez mam ogrom , na moje stare kosci to też nie do przerobienia .Moniko Ty wiesz jak to jest z kolekcjami , jak kwitną krokusy to cały ogród bym nimi obsadziła , jak magnolie- to samo, jak bzy -równiez i tak przez cały rok, jedynie róże mnie wkurzaja i juz nie będę kupowac, jedna kolekcja mniej.Pokaz jak posadziłas Laurę.No i miałam aparatu nie brac ale jak mus to wezmę.Buziaki , nie zapomnij Laurki pokazac.
Bogdzia 06:50, 02 maj 2018

Kasya napisał(a)

A ja nie czuje i bardzo cierpię z tego powodu
Ale widok cudny
I Rh....chyba sporo wcześniej ?

Przeciez Ty masz więcej bzów niz ja , na pewno wiecej odmian to Ci pachną Kasiu.Z kwitnieniem to sprawdziłam zdjecia , niektóre rośliny kwitna tak samo jak w tamtym roku inne o dwa tygodnie wczesniej a są i takie co o 17 dni wczesniej i w innej kolejnosci np wczoraj pokazałam jabłonkę z rh , w tym roku rh zakwitł wczesniej a jabłonka jakaś mało wybarwiona , w tamtym roku jabłonka wczesniej i piękny kolor miała, rh jeszcze długo był w pąkach.
Bogdzia 06:50, 02 maj 2018

Gosiek33 napisał(a)
Och i ach... na tyle mnie stać cudnie

U Ciebie tez cudnie, maj jest cudny wszędzie.
Krys 09:53, 02 maj 2018

Bożenko a moge sie usmiechnąc jak to możliwe o mały kawałek sadzonki tego najciemniejszego lilaka?
asiak 11:56, 02 maj 2018

Spektakl różaneczników się zaczyna, piękne
Bzy prześliczne
Milka 12:00, 02 maj 2018

Ten fioletowy boski rodek, choć kocham wszystkie a z tymi kolekcjami masz rację, też się nie wyrabiam, tyły...wiek i nas dopada