Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Margerytka40 21:41, 01 maj 2018

Bożenko wpadnę do Ciebie w piątek z zakupami i już się wpraszam na obejrzenie na żywo Twoich niebieskości,to azalie? Cudne są . Byłam dziś w R. ,kupiłam dla dziewczyn tylko epimedium bo groszki niestety już się skończyły. Będą dopiero w przyszłym roku ,jak coś będę mogła zamówić wcześniej.Tam dziś były takie tłumy ,że oddychać nie było czym ale udało mi się kupić brzozy i klona
jolanka 21:42, 01 maj 2018

Ale kwiecia

Bożenko, jeśli będziesz miała chwilę spróbuj rozpoznać u mnie ptaszki Za daleko były
Mala_Mi 21:51, 01 maj 2018

Śpisz???

To będzie cudny rok na RH i inne kwiecie..byle pogoda nie zrobiła nas jeszcze w konia.. musze się do ciebie chyba wybrać Bo będę żałować do końca życia ..

Pan Bylinowy ma groszki.. ma różne epimedium.. zdarła z Azji.... Orange Queen. Konigin Pink Elf i inne.. tak pilnuję by już nie kupować ze wielkim łukiem mijam szkółkę, jeszcze w tym roku niej nie byłam.. i dobrze..
Bogdzia 21:57, 01 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)
Śpisz???

To będzie cudny rok na RH i inne kwiecie..byle pogoda nie zrobiła nas jeszcze w konia.. musze się do ciebie chyba wybrać Bo będę żałować do końca życia ..

Pan Bylinowy ma groszki.. ma różne epimedium.. zdarła z Azji.... Orange Queen. Konigin Pink Elf i inne.. tak pilnuję by już nie kupować ze wielkim łukiem mijam szkółkę, jeszcze w tym roku niej nie byłam.. i dobrze..

Aniu to musisz zajrzec bo własnie Asia pisze ze groszków nie ma.Nie śpię.
Bogdzia 22:00, 01 maj 2018

Margerytka40 napisał(a)
Bożenko wpadnę do Ciebie w piątek z zakupami i już się wpraszam na obejrzenie na żywo Twoich niebieskości,to azalie? Cudne są . Byłam dziś w R. ,kupiłam dla dziewczyn tylko epimedium bo groszki niestety już się skończyły. Będą dopiero w przyszłym roku ,jak coś będę mogła zamówić wcześniej.Tam dziś były takie tłumy ,że oddychać nie było czym ale udało mi się kupić brzozy i klona

Dobrze Asiu tylko rano bedę chyba na zakupach ale to nie jest pewne.To niebieskie to rh Blue Tit.
Krys 22:06, 01 maj 2018

Bożenko o jakie groszki chodzi bede 3 w Gajenikach na kiermaszu moze tam beda to kupie

Blue Tit śliczny
Margerytka40 22:14, 01 maj 2018

Bogdzia napisał(a)

Dobrze Asiu tylko rano bedę chyba na zakupach ale to nie jest pewne.To niebieskie to rh Blue Tit.

Raczej po południu bym mogła,zadzwonię wcześniej. Co do soboty to chyba się nie uda ale jeszcze myślę
Mala_Mi 23:29, 01 maj 2018

Zdzwonimy sie jutro ..
jankosia 00:22, 02 maj 2018

Hej Bogdziu, dzięki za ostatnie spotkanie. Chyba się trochę za wami stęskniłam. Nie wchodzi człowiek na forum za często to wątki mu mijają bezpowrotnie bo i czas zapierdziela nieubłaganie. U mnie roboty full, nie wyrabiam na zakrętach, nie wchodzę więc za często, ale obiecuję poprawę W ramach możliwości oczywiście

U ciebie spektakl się zaczyna, chociaż jak tak sobie przejrzałam trochę stron wstecz to ja widzę że ty to w ogóle kolekcjonerka jesteś, tyle magnolii

Buziaki i do następnego. Na lilaki nie jadę, ale chętnie fotki z waszego wyjazdu obejrzę, także proszę zabrać ze sobą aparat
Kasya 05:50, 02 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Aż tutaj czuję ich zapach Cudne

A ja nie czuje i bardzo cierpię z tego powodu
Ale widok cudny
I Rh....chyba sporo wcześniej ?