Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

tulucy 19:04, 02 maj 2018

Kolekcja zaczyna się przy ilu sztukach?
yolka 19:46, 02 maj 2018

jankosia napisał(a)
Hej Bogdziu, dzięki za ostatnie spotkanie. Chyba się trochę za wami stęskniłam. Nie wchodzi człowiek na forum za często to wątki mu mijają bezpowrotnie bo i czas zapierdziela nieubłaganie. U mnie roboty full, nie wyrabiam na zakrętach, nie wchodzę więc za często, ale obiecuję poprawę W ramach możliwości oczywiście

U ciebie spektakl się zaczyna, chociaż jak tak sobie przejrzałam trochę stron wstecz to ja widzę że ty to w ogóle kolekcjonerka jesteś, tyle magnolii

Buziaki i do następnego. Na lilaki nie jadę, ale chętnie fotki z waszego wyjazdu obejrzę, także proszę zabrać ze sobą aparat

Jankosiu zajrzyj do mnie na 796 mam pytanie dot rozpoznania gaury od Ciebie. Pogubiłam sie i nie wiem co mam - jak zwykle. Bogdziu wybacz, że u Ciebie piszę do Jankosi
kaisog1 20:34, 02 maj 2018

Uwielbiam do Ciebie zaglądać Oczy cieszę za każdym razem Bogdziu ale oczywiście mam pytanie Czy to kwestia roku i pogody czy coś robię nie tak.... Rododendrony kwitną mi w tym roku dosłownie kilka dni..... Kwiaty się pokazują, utrzymują kilka dni i kaput.... U Ciebie też tak tak?
Bogdzia 20:55, 02 maj 2018

asiak napisał(a)
Spektakl różaneczników się zaczyna, piękne
Bzy prześliczne

Rh wyścig urzadzaja który wczesniej zakwitnie, bzy kocham . Pozdrówka śle.
Bogdzia 20:59, 02 maj 2018

kaisog1 napisał(a)
Uwielbiam do Ciebie zaglądać Oczy cieszę za każdym razem Bogdziu ale oczywiście mam pytanie Czy to kwestia roku i pogody czy coś robię nie tak.... Rododendrony kwitną mi w tym roku dosłownie kilka dni..... Kwiaty się pokazują, utrzymują kilka dni i kaput.... U Ciebie też tak tak?

Gosiu a jak ma byc jak jest bardzo ciepło a do tego sucho , zakwitaja bo pogoda podobna do lata a przekwitaja z tego samego powodu i braku wody bo kwitnienie to zwiększone zapotrzebowanie na wodę.Wczoraj pokazałam Blue tit , Asia napisała ze chce go zobaczyc a dzis widzę ze górne kwiatki juz przekwitają, on wprawdzie kwitł juz kilka dni zanim go pokazałam ale i tak mógłby jeszcze dłuzej. Myślę ze to zjawisko jest u wszystkich w tym roku.Pozdrówka ślę , czasem zaglądam zobaczyc Twoje wielkie rewolucje, szczególnie domowe.
Bogdzia 21:00, 02 maj 2018

yolka napisał(a)

Jankosiu zajrzyj do mnie na 796 mam pytanie dot rozpoznania gaury od Ciebie. Pogubiłam sie i nie wiem co mam - jak zwykle. Bogdziu wybacz, że u Ciebie piszę do Jankosi

Wspaniałomyślnie wybaczamPisz ile chcesz i do kogo chcesz.
Bogdzia 21:01, 02 maj 2018

tulucy napisał(a)
Kolekcja zaczyna się przy ilu sztukach?

To zależy jak kto uważa, w małym ogrodzie trzy szt to pewnie juz kolekcja
Bogdzia 21:02, 02 maj 2018

Milka napisał(a)
Ten fioletowy boski rodek, choć kocham wszystkie a z tymi kolekcjami masz rację, też się nie wyrabiam, tyły...wiek i nas dopada

Irenko co Ty o wieku mówisz to co ja mam powiedziec?Fajnie miec różne kolekcje ale na to ziemi sporo trzeba.
tulucy 21:02, 02 maj 2018

No to mam kolekcję, nawet kilka
Bogdzia 21:06, 02 maj 2018

Dzis w ogrodzie