Cieszy mnie łamanie Twoich postanowień, niestety u Nikity mnie nie będzie. super wrażeń Wam życzę
Jakie zdjęcia! Jakie róże! Nie zapomnę nigdy jak narzekałaś że róże u Ciebie nie rosną, że nie masz ręki.... no masakra boskie są!!!! pozdrawiam i do jutra???
Postanowienia w tak ważnej wyprawie tracą moc obowiązującą a motylek uroczy, u mnie jeszcze nie było dnia motyla dobrej bezburzowej pogody
niech Burze Was omijaja, udanego spotkania jak zwykle piekne rosliny nam pokazujesz
Miłego dnia jutro wszystkim życzę a ja wyjeżdżam do Nikity wbrew postanowieniu, żeby tylko burzy nie było bo tak zapowiadaja.
Witajcie dlaczego rodedendron ma takie plamki na liściach ? Przesadziłam go z rabaty na trawnik
Twoje rudbekie bedą u mnie kwitnąć za dzień może dwa. I czekam na liliowce, sama nie wiem czy mamy lipiec czy czerwiec.
To zależy kiedy powstały bo moze to byc objaw suszy fizjologicznej powstały pod koniec zimy albo efekt podlewania po lisciach gdy jeszcze były nagrzane przez słońce. W kazdym razie jeśli nie jest ich dużo to nie ma sie czym przejmowac.