Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Justyna 22:57, 19 cze 2018

Wow ale cudnie te białe dzwonki wyglądają jak płyną u Ciebie rzeczką
Paź śliczny i dzięcioł też
Gosiek33 06:15, 20 cze 2018

Piękny paź szkoda że u mnie takiego nie widzę. Same białe, żółte i błękitne maluchy. Tylko kilka pawików
Kasiolaaa 06:44, 20 cze 2018

Piekne zdjecia motylka i ptaszunia prosimy o wiecej :*
Kasya 07:02, 20 cze 2018

Bogdzia napisał(a)
U mnie jeżyków nie widzialam ale zrobiłam fotki pazia królowej choc wiercił się niesamowicie i dzięciołowi który zupełnie się nas nie boi.

piekny jest u ciebie co roku
Urszulla 07:25, 20 cze 2018

Bogdzia napisał(a)
U mnie jeżyków nie widzialam ale zrobiłam fotki pazia królowej choc wiercił się niesamowicie i dzięciołowi który zupełnie się nas nie boi.

Wow
Nikita 10:36, 20 cze 2018

Bogdziu piękne fotki Pazia i dzięcioła...u ciebie to zawsze coś ciekawego się dzieje...tylu fascynujących "gości" masz w ogrodzie!!!

PS. Nawiązując do Twojego wpisu u mnie - to już mam się dobrze...i nawet pojawiły się jakieś fotki
AgnieszkaW 16:03, 20 cze 2018

Bogdziu, piękne fotki motyla i dzięcioła udało Ci się zrobić. U mnie też rozmaite i rzadkie motyle fruwają, ale na razie jakoś nie mogłam "uchwycić" ich w kadr.

Ja do Ciebie dzisiaj po ratunek: wredny biały mączlik obsiadł mi wszystkie kapustowate w warzywniku i pożywia się nimi... Jak go zwalczyć? (wiem, że chyba komuś radziłaś w tej sprawie, ale nie mogę znaleźć wpisu...)
Bogdzia 20:49, 20 cze 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Bogdziu, piękne fotki motyla i dzięcioła udało Ci się zrobić. U mnie też rozmaite i rzadkie motyle fruwają, ale na razie jakoś nie mogłam "uchwycić" ich w kadr.

Ja do Ciebie dzisiaj po ratunek: wredny biały mączlik obsiadł mi wszystkie kapustowate w warzywniku i pożywia się nimi... Jak go zwalczyć? (wiem, że chyba komuś radziłaś w tej sprawie, ale nie mogę znaleźć wpisu...)

Agnieszko owszem radziłam ale chodziło o rośliny ozdobne gdzie można stosowac chemię a na kapustnych chyba jej nie zastosujesz, tym bardziej ze mączlik jest trudny do zwalczenia i chemia musi byc mocna. Niestety nie wiem jak biologicznie można się go pozbyc, nie potrafię Ci doradzic. Motylki rzadkie spróbuj uchwycic, u mnie rzadkich raczej nie ma bo w koło juz zabudowa ale na szczęscie ten paź królowej co rok się pokazuje.
Bogdzia 20:51, 20 cze 2018

Nikita napisał(a)
Bogdziu piękne fotki Pazia i dzięcioła...u ciebie to zawsze coś ciekawego się dzieje...tylu fascynujących "gości" masz w ogrodzie!!!

PS. Nawiązując do Twojego wpisu u mnie - to już mam się dobrze...i nawet pojawiły się jakieś fotki

Madzia nie pisałam nic bo się nie logowałam ale często na chwile zagladam bez logowania i trochę poczytam , wszystko wiem i ciesze sie ze wszystko w porządku.
Bogdzia 20:56, 20 cze 2018

Urszulla napisał(a)

Wow