Gosi bardziej na południe wystawiony ale kazdy dzień coraz bardziej koloruje liście. Lubię jesienne widoki przez salonowe okno a teraz jeszcze pogoda wymarzona by po ogrodzie pochodzic. Cos ostatnio faktycznie nie mozesz do nas dojechac.Moze w nowym sezonie się poprawisz.
Dwie hortensje mam duże , jedną specjalnie tak prowadziłam bo ma zatrzymywac zachodni wiatr, druga zaniedbana sama jakos tak wyrosła bo m tylko jej kwiaty obcinał a trzecią taką wielka dałam dziewczynie z Ogrodowiska. Hortki to nie moja bajka, nie zajmuję się nimi specjalnie.Na łąki krokusowe juz czekam niecierpliwie
U mnie wszystko jest koło rodków szczególnie teraz gdy maja większe rozmiary.Co do pięknego ogrodu to dobrze ze się komus podoba ale dla mnie jest stanowczo za mały .Trawnik juz tak pomniejszyłam ze nie mam jak zdjec robic bo aparat szerszych planów nie obejmuje a w rh wejsc sie nie da.Pozdrawiam.
Zawsze jednakowo od siedmiu lat pokazuje te same widokiWiosną krokusy i rh , potem piwonie i troszke róż, potem głównie floksy, to główne rośliny w moim ogrodzie.Nie jest źle bo mało przy nich pracy (poza różami).