Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 19:21, 25 gru 2012

Ha, ha, ha.......a butelki do nalewki teściowej ie ma w tej książce... to jak dopiszesz na ostatniej stronie to będzie 293 Kazałam młodym przelać nalewkę do jakiejś butelki, ale stwierdzili, że właśnie w tym słoiku powiozą na imprezę sylwestrowa, będzie wejście smoka
Bogdzia 19:38, 25 gru 2012

asc napisał(a)
Ha, ha, ha.......a butelki do nalewki teściowej ie ma w tej książce... to jak dopiszesz na ostatniej stronie to będzie 293 Kazałam młodym przelać nalewkę do jakiejś butelki, ale stwierdzili, że właśnie w tym słoiku powiozą na imprezę sylwestrowa, będzie wejście smoka

Niewątpliwie zrobi twoja nalewka furorę i już możesz szykowac moce przerobowe na następne porcje. Muszę dopisac na tej ostatniej stronie bo to na pewno przepis wart zapamiętania ale zdjecie tez juz należy do marki.
ana_art 21:19, 25 gru 2012

Bożenko zerkniesz do mnie na ostatnią stronę? zastanawiam się co to za ptaszki
agniecha973 22:10, 25 gru 2012

Bogdziu, zadałam takie pytanie u Mariusza w wątku, podpowiedz jak to rozsądnie rozwiązać: Czy powinnam dokarmiać ptaki skoro na dworze jest +11??? Jedzenie w karmniku "wyszło" a ja dziś świadomie nie dosypałam, co Ty na to? Cały tydzień zapowiadają plusowy, co robić? Wiem, że Ty dokarmiasz cały rok, ale ja jestem przeciw, tylko nie wiem czy teraz mogę przerywać w zależności od pogody?
dajana 22:33, 25 gru 2012

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, zadałam takie pytanie u Mariusza w wątku, podpowiedz jak to rozsądnie rozwiązać: Czy powinnam dokarmiać ptaki skoro na dworze jest +11??? Jedzenie w karmniku "wyszło" a ja dziś świadomie nie dosypałam, co Ty na to? Cały tydzień zapowiadają plusowy, co robić? Wiem, że Ty dokarmiasz cały rok, ale ja jestem przeciw, tylko nie wiem czy teraz mogę przerywać w zależności od pogody?

Nieśmiało podglądam i podczytuję ,,wiadomo święta więc nie przeszkadzam ale muszę ci Agusiu odpisać Bez względu na pogodę plusową,,, nie wolno przerwać dokarmiania ptaszków skoro się zaczęło.Ptaki nie szukają już w innym miejscu jedzonka Takie informacje przeczytałam zanim zaczęłam dokarmiać Należy to robić aż do kwietnia.Pozdrawiam świątecznie.Przepraszam Bożenko za wtargnięcie Buziaczki posyłam
kaisog1 22:46, 25 gru 2012

Bożenko to mój Pawel pewnie by się szybko z Twoim M zakolegował (w sprawie tej książki )
Poziomka 22:59, 25 gru 2012

"Na Wilię , na Święta , na Rok Nowy
Życzenia szczęścia znów nad światem mkną
Niech moc truchleje a nadziei płomyk
Niechaj ogrzeje ciepłem swym nasz dom"

Zdrowych i szczęśliwych Świąt życzy Jasia

Joanka 23:04, 25 gru 2012

kaisog1 napisał(a)
Bożenko to mój Pawel pewnie by się szybko z Twoim M zakolegował (w sprawie tej książki )

A ja muszę ją kupić Sławkowi, może złapie nalewkowego bakcyla
jotka 23:10, 25 gru 2012

Piękny prezent ta książka No i jaki praktyczny
Lubię książki do których chce się wielokrotnie zaglądac

Oj będzie próbowania, będzie ...
I bajki będą się na pewno lepiej plotły
Miłych chwil Bogdziu dla Ciebie i właściciela tej ciekawej książki
Mala_Mi 23:12, 25 gru 2012

No to przynajmniej u mnie "firmowych " karafek jest dość .... a i naklejek jeszcze sporo
Nalewka dobra..Madżenka robiła też i też twierdzi że dobra Przepis mam od cioci Rok leżał zanim się nie zmotywowałam do zrobienia

A ptaszki jak ciepło to już tyle nie jedzą same sobie dozują ilość To tak na temat wpisu Agnieszki.... ruch w karmnikach jak mróz i śnieg Dziś też miałam zastój...ale +9...