Krysiu miło mi że wpadłaś a przypomnę Ci że masz u mnie do odebrania klony ginala. zadołowałam je ale nie wiem jak przetrzymają zime. Zobaczymy czy będzie co zabierac. Dzięki za wizytę i serdecznie pozdrawiam.
Kasiu jak przy tarasie to pomyśl jednak o kamiennej donicy niezbyt wysokiej , wtedy może by sie udało ale tam będzie pewnie bardzo słoneczne miejsce wiec ciągle podlewanie. No pomysl spokojnie o wszystkim.
Kasiu a Ty masz jakiś dobry aparat bo zdjęcie takiego małego ptaszka a tak ładnie Ci wyszedł.
Pozdrawiam serdecznie i przyłączam się do gratulacji
Kwiat godny fachowca od roślin wodnych, piękny kształt i kolor. Bardzo Ci dziękuje. Przy okazji zauważę że robisz jeziorko w cieniu to będzie problem z kwitnieniem lilii ale może masz inne plany związane z tymi kwiatami. Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo słusznie.
Sioux, Paul Harriot, Chromatella i kilka innych oraz naturalne, choć lubią, to nie potrzebują dużo światła. Można powiedzieć cienioznośne. Zastanawiam się czy tutaj jakaś lilia będzie, raczej zrezygnuję na korzyść innych roślin..
Pozdrawiam
Dobrze wiedziec bo ja dotad myslałam że wszystkie muszą miec słońce.Musze zapisac żeby nie zapomniec bo to przydatna wiadomośc. A u siebie jestem pewna ze zrobisz piękny kącik z ciekawymi roślinami i będzie co podziwiac. Pozdrówka.
Bożenko pozdrawiam serdecznie i gratuluję dzięki ,że jesteś i dzięki za super rady
Krysiu miło mi że wpadłaś a przypomnę Ci że masz u mnie do odebrania klony ginala. zadołowałam je ale nie wiem jak przetrzymają zime. Zobaczymy czy będzie co zabierac. Dzięki za wizytę i serdecznie pozdrawiam.
Bożenko jesteś kochana ,że pamiętasz bliżej wiosny sie pojawie po niego
Bogdziu widzę, ze miałaś święto, napisałaś 15000 tyś postów, gratuluję, ja to pewnie za rok może do połowy twojego wyniku dojdę
Pędzisz z tym wątkiem a ja jeszcze czytam pierwszą część
Bogdziu widzę, ze miałaś święto, napisałaś 15000 tyś postów, gratuluję, ja to pewnie za rok może do połowy twojego wyniku dojdę
Pędzisz z tym wątkiem a ja jeszcze czytam pierwszą część
Kwiatek dla ciebie ode mnie
Kasiu , no wychodzi że napisałam , to prawie jakbym sama napisała cały swój watek bo wyszło by 1500 stron. Sama sie dziwię że tyle napisałam.Nie czytaj całego starego wątku bo strasznie dużo tego a nie wszystko ciekawe.Myślę że jak poznasz trochę osób z Ogrodowiska to tez dużo będziesz pisac bo tu same fajne osoby są i chce sie z nimi pogadac, a właściwie bez przerwy gadac. Dzieki za kwiatka i gratulacje i idę zajrzec co u Ciebie słychac.
Za cudowne porady i wszelkie inspiracje za to, że Jesteś
Grażynko własnie miałam zajrzec do Ciebie a Ty to zdjęcie u mnie wkleiłas. Pieknie to poidełko wygląda , po prostu jest piękne.To teraz znów mam pytanie . Z czego ono jest? Tak ładnie się błyszczy i te wzory.Dzięki za to zdjęcie.