Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

eliza3 20:10, 17 sty 2013

Bożenko, dla Ciebie z pozdrowieniami, dziękując za aktywność i dobre rady w sprawach nie tylko ogrodowych.

Bogdzia 20:10, 17 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Widzę Bodziu, że tulipany dostajesz w prezencie, to ode mnie też..1500 postów robi wrażenie.

Dzięki spostrzegawczości Ani mam dziś święto i mnóstwo miłych gości i wiosnę w wątku.Tulipany piekne , miałam tez takie ale ich nie wykopuję i co rok jest mniej ale co jakiś czas sadzę nowe i coś tam zawsze kwitnie wiosną.Dzięki Bożenko.
Bogdzia 20:14, 17 sty 2013

Justyna napisał(a)
Zaglądam i zostawiam ślad, że jestem...
To co Bogdzia lubi najbardziej

Z gartulacjami za aktywność i z szacunkiem i docenieniem dla wiedzy

Justynko bardzo dziękuję. Ja Was ostatnio troche zaniedbuję bo te oczy czasem nie pozwalają mi posiedziec przy komputerze , szczególnie w dzień jak się miesza światło sztuczne z naturalnym, wieczorami jest trochę lepiej ale tez nie zawsze i dlatego mniej bywam w waszych wątkach choc staram sie jak mogę. Dzieki za pamięc i tyle bardzo miłych słów i za pięknego rh.
Bogdzia 20:16, 17 sty 2013

Mariusz napisał(a)
Pozdrawiam serdecznie i przyłączam się do gratulacji

Kwiat godny fachowca od roślin wodnych, piękny kształt i kolor. Bardzo Ci dziękuje. Przy okazji zauważę że robisz jeziorko w cieniu to będzie problem z kwitnieniem lilii ale może masz inne plany związane z tymi kwiatami. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:20, 17 sty 2013

jotka napisał(a)
Bogdziu ja z Twoich rad też korzystam choć nie zawsze to podkreślam i artykułuję W podziękowaniu storczyk dla Ciebie Nówka prosto w kwiaciarni mam nadzieję, że będzie mu u mnie dobrze ...

Jolu dziękuję bardzo. Storczyk piekny. Ja też mam taką nówkę tylko w innym kolorze o taki

Dzięki i dużo pozdrówek ślę.
Bogdzia 20:22, 17 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Bożenko, dla Ciebie z pozdrowieniami, dziękując za aktywność i dobre rady w sprawach nie tylko ogrodowych.

Elizko dzięki i jak ja bym chciała wszystkich Was w tym roku spotkac. Mam nadzieję ze będzie to mozliwe.Oby się spełniło.
Mala_Mi 20:25, 17 sty 2013

Ha, ha.... jeszcze na imprezkę się załapię... ale przylatuję z kwiatkiem bo już działa.. i też tulipki.. takie będą za 3 miesiące..

A tak będzie za 2 miesiące..

KasiaWB 20:35, 17 sty 2013

Bogdziu, dziękuję pięknie za wszelkie informacje. zmartwiłam się trochę, że rh do mnie nie za bardzo, bo właśnie o nich marzę i do tego chciałam je posadzić tuż przy planowanym tarasie, gdzie byłyby widoczne z wnętrza, no i zimozielone.... Azalie lubię, no ale nie są zimozielone i to jednak nie RH. Przemyślę jeszcze temat i może zaryzykuję
A ten ptaszek to sikorka modraszka
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ciepło!
Mariusz 20:37, 17 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Pozdrawiam serdecznie i przyłączam się do gratulacji

Kwiat godny fachowca od roślin wodnych, piękny kształt i kolor. Bardzo Ci dziękuje. Przy okazji zauważę że robisz jeziorko w cieniu to będzie problem z kwitnieniem lilii ale może masz inne plany związane z tymi kwiatami. Pozdrawiam serdecznie.

Bardzo słusznie.
Sioux, Paul Harriot, Chromatella i kilka innych oraz naturalne, choć lubią, to nie potrzebują dużo światła. Można powiedzieć cienioznośne. Zastanawiam się czy tutaj jakaś lilia będzie, raczej zrezygnuję na korzyść innych roślin..
Pozdrawiam
Krys 20:47, 17 sty 2013

Bożenko pozdrawiam serdecznie i gratuluję dzięki ,że jesteś i dzięki za super rady