Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Welka 16:22, 30 sty 2013

Haniu, właśnie już nie wiedziałam, który przyleciał z tych trzech wymienionych u mnie. Wolę potwierdzić niż znowu je nazywać papużkami Dzięki
eliza3 17:41, 30 sty 2013

Bożenko, wystarczyły dwa dni nieobecności, a tu tyle stron przeleciało, a najgorsze, że dawno już 700 przeleciało, a ja kwiatuszka nie zostawiłam. Przyjmiesz spóźnionego gościa?
Z serdecznymi pozdrowieniami zostawiam kwiatka.

Bogdzia 17:52, 30 sty 2013

Ewelinko , Hania ma rację to trznadel.Masz rację nie nazywaj go papuzką szczególnie w obecności dziecka bo się źle nauczy.
Bogdzia 17:54, 30 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Bożenko, wystarczyły dwa dni nieobecności, a tu tyle stron przeleciało, a najgorsze, że dawno już 700 przeleciało, a ja kwiatuszka nie zostawiłam. Przyjmiesz spóźnionego gościa?
Z serdecznymi pozdrowieniami zostawiam kwiatka.

Elizko zawsze jesteś mile widziana. Wiem doskonale jak trudno jest byc wszędzie gdzie by sie chciało przy tej ilości wątków. Sama mam wielkie zaległości. Serdecznie pozdrawiam i dziekuje.
agata_chrosc... 18:05, 30 sty 2013

Bogdziu, wysyłam Ci pierwszy tegoroczny przebisnieg Wiosna juz blisko!
Gabriela 18:06, 30 sty 2013

Zwabiło mnie do Ciebie zdjęcie Twojego zaśnieżonego ogrodu u Jotki, ładne bardzo, z takimi wystającymi spod śniegu azaliami, chyba zrobione sprzed tarasu z tym dużym oknem. Pewnie u Ciebie też już połowa tego śniegu co najmniej zamieniła się w wodę, tak cenną dla Twojego ogrodu. U mnie jej za dużo, więc chętnie bym podłączyła jakąś rurę i z górki moją wodę do Ciebie spuściła.
Pozdrawiam.
Welka 20:25, 30 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Ewelinko , Hania ma rację to trznadel.Masz rację nie nazywaj go papuzką szczególnie w obecności dziecka bo się źle nauczy.

Dzięki za pomoc
Bogdzia 20:31, 30 sty 2013

Gabriela napisał(a)
Zwabiło mnie do Ciebie zdjęcie Twojego zaśnieżonego ogrodu u Jotki, ładne bardzo, z takimi wystającymi spod śniegu azaliami, chyba zrobione sprzed tarasu z tym dużym oknem. Pewnie u Ciebie też już połowa tego śniegu co najmniej zamieniła się w wodę, tak cenną dla Twojego ogrodu. U mnie jej za dużo, więc chętnie bym podłączyła jakąś rurę i z górki moją wodę do Ciebie spuściła.
Pozdrawiam.

To zdjecie było robione dziś rano z salonu przez okno.. Śnieg nadal jest choc pomału się topi , a u mnie żadna ilośc wody nie jest za duża , ziemia (piasek) wszystko pochłonie.Pozdrawiam Gabrysiu.
Bogdzia 20:31, 30 sty 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

Dzięki za pomoc

Bogdzia 20:33, 30 sty 2013

agata_chroscicka napisał(a)
Bogdziu, wysyłam Ci pierwszy tegoroczny przebisnieg Wiosna juz blisko!

Dzięki Agatko , mam nadzieję ze blisko. Jak stopnieje śnieg to i u mnie zaczną rosnąc , byle tylko już mróz sie nie pojawił. Pozdrawiam serdecznie.