Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Justyna 17:17, 31 sty 2013

Bogdziu brawa za grubodzioba i dzięcioła!
Mojemu też się podobało, zobacz z jakim zaciekawieniem zagląda

Bogdzia 19:31, 31 sty 2013

Nie spodziewałam sie aż tylu Gosci i tylu wpisów. jestem mile zaskoczona tym bardziej że długo zastanawiałam się czy ze względu na dośc podobne zdjęcia wstawiac tą bajkę bo faktycznie jest tak jak napisała Basia, ,,tworzyłam z niczego" Sami wiecie że w jednym ogrodzie robiąc zdjęcia takich sytuacji gdzie można coś pokombinowac nie jest tak dużo i dlatego czasem bajki są mocno odraniczone w ilośc zdjęc i tym samym ja jestem ograniczona w układaniu treści. Dzięki za te wpisy i miłe słowa a nawet chęci czytania nastepnych bajek.

Celinko, Elizko, Haniu, Agnieszko,Dorotko, Aniu, Karolino, Edytko, Urszulko, Mariuszu, Irenko, Jolu, Basiu i Justynko dzięki za miłe słowa.Miłego wieczoru życze.
Ja dziś miałam miły dzień spotkałam sie z koleżankami ze studiów i dłuuuuugo pogadałysmy.
wiunia 19:56, 31 sty 2013

Bogdziu nadrobiłam u Cibie trochę stronek i nie będę oryginalna jak powiem , że jesteś zdolniacha, śliczna ta bajka z obrazkami !!!!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie
monitka 20:00, 31 sty 2013

Jak ja lubię tu zaglądać zawsze coś ciekawego się dzieje no i uczę się rozpoznawać ptaki.
Wstyd się przyznać ale marną wiedzę mam w tym temacie bajka jak i zdjęcia niesamowite.
pozdrawiam Bożenko
Bogdzia 20:03, 31 sty 2013

wiunia napisał(a)
Bogdziu nadrobiłam u Cibie trochę stronek i nie będę oryginalna jak powiem , że jesteś zdolniacha, śliczna ta bajka z obrazkami !!!!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie

Witaj Wiunia. Dzięki za wizyte i miłe słowa. Zaraz ja zacznę wizyty składac. Moze sie wyrobię by zajrzec do wszystkich którzy tu dziś byli. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:07, 31 sty 2013

monitka napisał(a)
Jak ja lubię tu zaglądać zawsze coś ciekawego się dzieje no i uczę się rozpoznawać ptaki.
Wstyd się przyznać ale marną wiedzę mam w tym temacie bajka jak i zdjęcia niesamowite.
pozdrawiam Bożenko

Moniko mam nadzieję ze Ty i inni poznacie troche ptaków dzięki osobom które je fotografuja bo takich osób jest coraz więcej. Obserwowanie ptaków jest bardzo przyjemne i dobrze jest znac ich nazwy a zimą jest moim zdaniem zajęciem skracającym ponure dni do minumum, Mnie zastępuje letnie podziwianie kwiatów. Pozdrawiam serdecznie.
Mala_Mi 21:19, 31 sty 2013

Dzięcioła w sposób wredny, perfidny zazdraszczam.... taka ślicznota
M też zachwycony bajką i fotami, aż się uśmiechał od ucha do ucha jak czytał ...a ja z nim drugi raz
Bogdzia 21:35, 31 sty 2013

asc napisał(a)
Dzięcioła w sposób wredny, perfidny zazdraszczam.... taka ślicznota
M też zachwycony bajką i fotami, aż się uśmiechał od ucha do ucha jak czytał ...a ja z nim drugi raz

Jak urosną większe drzewa to i do Ciebie przyleci. W Twojej okolicy jest przecież sporo dużych drzew to i dzięcioły pewnie są bo to popularny ptak. A widziałaś u Agi czaplę? Pozdrawiam Ciebie i K.
Mala_Mi 22:16, 31 sty 2013

Nie widziałam.. muszę skoczyć
anipla 23:40, 31 sty 2013

Bożenko - bajka i "zestaw ptaków" rewelacja. Kiedy książkę wydasz?
Odwiedziły mnie ...czy to Gile??? zdjęcie kiepskie - przez okno i daleko były...pozdrawiam