Bogdzia
18:01, 07 lut 2013

u mnie śniegu milimetr jest ,starego jeszcze ale i mróz malutki tylko -1 w tej chwili.
Bozenko, nie martw sie o snieg i do Ciebie dojdzie. U nas zaczelo sypac po poludniu i juz jest bialo. Wysylam Ci wielka chmure z opadami sniegu, zeby rh nie ucierpialy od mrozu.
Irenko, ja tez nie mam odsniezarki elektrycznej, raczej starszy model maszyny napedzanej sila woliMarki ZON
![]()
![]()
![]()
Bociskam wszystkich mocno
Bozenko, nie mam swiezych wiesci, ale wczoraj Krakow donosil, ze miasto sparalizowane i Zakopianka stoi. A kiedy dzieciaczki jada i w ktore rejony? Nie martw sie korkami, bedzie dobrzeZobaczysz
A sniegu wysylam w sam raz, oby tylko gdzies ta chmura nie zboczyla z trasy
Bogdziu, te korki to w pierwszy dzień jak pada mocno są, później już rozjeżdżą i będzie dobrze. Oby tylko z soboty na niedzielę im nie sypnęło. Pocieszam Cię, a sama też się zawsze martwię jak ktoś gdzieś jedzie. Jak rodzice do siostry do Irlandii lecieli, to nie mogłam lekcji spokojnie prowadzić tak przeżywałam. Sama jeszcze w samolocie nie siedziałam.
Korki moga byc na wyjezdzie w sobote, bo w mazowieckim ferie sie koncza i ludzie beda wracac. A w kierunku Zakopanego nie spodziewam sie wiekszych problemow pod warunkiem, ze nie bedzie jakos mega sypalo