Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 18:01, 07 lut 2013

irena_milek napisał(a)
a u nas takiego sprzętu nie ma i tradycyjne łopaty idą w ruch no ale i śniegu też już nie ma, ale mrozik, owszem

u mnie śniegu milimetr jest ,starego jeszcze ale i mróz malutki tylko -1 w tej chwili.
Bogdzia 18:02, 07 lut 2013

irena_milek napisał(a)

Bozenko, nie martw sie o snieg i do Ciebie dojdzie. U nas zaczelo sypac po poludniu i juz jest bialo. Wysylam Ci wielka chmure z opadami sniegu, zeby rh nie ucierpialy od mrozu.

Irenko, ja tez nie mam odsniezarki elektrycznej, raczej starszy model maszyny napedzanej sila woli Marki ZON

Bociskam wszystkich mocno

dobre, taki sprzęt nie zawodny

Masz rację nawet konserwowac nie trzeba.
Bogdzia 18:05, 07 lut 2013

bociek napisał(a)
Bozenko, nie martw sie o snieg i do Ciebie dojdzie. U nas zaczelo sypac po poludniu i juz jest bialo. Wysylam Ci wielka chmure z opadami sniegu, zeby rh nie ucierpialy od mrozu.

Irenko, ja tez nie mam odsniezarki elektrycznej, raczej starszy model maszyny napedzanej sila woli Marki ZON

Bociskam wszystkich mocno

No własnie sostra jest w Warszawie i mówiła że bardzo śnieg padał a u mnie nic. Dzięki za tą chmurę , trochę śniegu chętnie przyjmę , byle nie za dużo bo wnuczki w góry jadą i lepiej żeby w korkach nie stały i nie marzły.Pozdrawiam Bociusiu.
bociek 18:09, 07 lut 2013

Bozenko, nie mam swiezych wiesci, ale wczoraj Krakow donosil, ze miasto sparalizowane i Zakopianka stoi. A kiedy dzieciaczki jada i w ktore rejony? Nie martw sie korkami, bedzie dobrze Zobaczysz

A sniegu wysylam w sam raz, oby tylko gdzies ta chmura nie zboczyla z trasy
Bogdzia 18:13, 07 lut 2013

bociek napisał(a)
Bozenko, nie mam swiezych wiesci, ale wczoraj Krakow donosil, ze miasto sparalizowane i Zakopianka stoi. A kiedy dzieciaczki jada i w ktore rejony? Nie martw sie korkami, bedzie dobrze Zobaczysz

A sniegu wysylam w sam raz, oby tylko gdzies ta chmura nie zboczyla z trasy

W niedzielę jada do Bukowiny Tatrzańskiej . Wczoraj czytałam w internecie straszne wiadomości z zakopianki i już się denerwuję .Dzięki Kasiu.
agniecha973 18:25, 07 lut 2013

Bogdziu, te korki to w pierwszy dzień jak pada mocno są, później już rozjeżdżą i będzie dobrze. Oby tylko z soboty na niedzielę im nie sypnęło. Pocieszam Cię, a sama też się zawsze martwię jak ktoś gdzieś jedzie. Jak rodzice do siostry do Irlandii lecieli, to nie mogłam lekcji spokojnie prowadzić tak przeżywałam. Sama jeszcze w samolocie nie siedziałam.
bociek 18:28, 07 lut 2013

Korki moga byc na wyjezdzie w sobote, bo w mazowieckim ferie sie koncza i ludzie beda wracac. A w kierunku Zakopanego nie spodziewam sie wiekszych problemow pod warunkiem, ze nie bedzie jakos mega sypalo
baraga1904 18:31, 07 lut 2013

...zazdaszczam Bogdziu...pięknie w Bukowinie...ja będę dokładnie po drugiej stronie Tater ale u naszych sąsiadów... prawie jak w Bukowinie....
Bogdzia 18:34, 07 lut 2013

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, te korki to w pierwszy dzień jak pada mocno są, później już rozjeżdżą i będzie dobrze. Oby tylko z soboty na niedzielę im nie sypnęło. Pocieszam Cię, a sama też się zawsze martwię jak ktoś gdzieś jedzie. Jak rodzice do siostry do Irlandii lecieli, to nie mogłam lekcji spokojnie prowadzić tak przeżywałam. Sama jeszcze w samolocie nie siedziałam.

Już taka jestem że sie o wszystko i za wszystkich martwię i dokąd nie zadzwonią ze dojechali zawał bedę dostawała.Myslałam ze w tym roku tak póżno ferie to pewnie snieg będzie tylko na górach a tu się zanosi ze na drogach będzie byle jak.Agnieszko to okropna cecha jak sie człowiek wszystkim zamartwia ,ale pewnie już sie nie zmienimy.
Bogdzia 18:36, 07 lut 2013

bociek napisał(a)
Korki moga byc na wyjezdzie w sobote, bo w mazowieckim ferie sie koncza i ludzie beda wracac. A w kierunku Zakopanego nie spodziewam sie wiekszych problemow pod warunkiem, ze nie bedzie jakos mega sypalo

No właśnie mazowieckie kończy ale inne zaczynają np łódzkie i ślaskie, i o to chodzi czy będzie sypało, ale Was zamęczam tym tematem. Koniec już.