Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Urszulla 16:09, 22 lut 2013

Ja już jeden leżaczek zajęłam, bo u siebie nie mam....i tylko praca, praca mnie czeka na wiosnę
Bogdzia 18:31, 22 lut 2013

hanka_andrus napisał(a)
Z rana fachowa dyskusja! To mobilizuje! Franczeska piękna, ale i innym nic nie brakuje jak zakwitną!
Szczególnie w takiej masie jaku Ciebie!
Miłego dnia!

Haniu zaczęłam wcześnie ale potem była duża przerwa bo byłam w Łodzi, miałam trochę spraw do załatwienia i tak długo mi zeszło.Co do Franceski to choc wszystkie rh są piękne to ona dla mnie jest najpiękniejsza.Dzieki za odwiedziny i przepraszam że tak długo się nie odezwałam.
Bogdzia 18:33, 22 lut 2013

Kindzia napisał(a)
Miłego dnia Bogdziu Śnieg nam stopnieje w przyszłym tygodniu, wiesz?

Coś na ten temat słyszałam. Miejmy nadzieję ze to będzie już pożegnanie zimy i nie będzie żadnych trudnych powrotów. Pozdrawiam Kasiu.
Bogdzia 18:35, 22 lut 2013

asc napisał(a)
Kindzi topnieje, a mi pada.... ale mi nie przeszkadza, niech pada ile che, byle nie w kwietniu

Aniu u mnie też jeszcze troszeczkę dopadało ale to nie zmienia postaci rzeczy że zima sie kończy. Mam nadzieję że w tym roku bedzie więcej krokusów choc były takie które wykiełkowały już na jesieni i o te trochę się martwię ale tylko trochę.
Bogdzia 18:38, 22 lut 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Bożenko, cudowna wiosna na Twoich zdjęciach, czekam cierpliwie, albo raczej niecierpliwie na nią...
Zima u mnie na całego...
Miłego dnia życzę i pozdrowienia zostawiam...

Dorotko gdyby nawet ta zima najbardziej uparta była ( a moim zdaniem nie jest ) to za kilka dni już marzec i wiosna już za progiem więc nie ma sie co stresowac tylko cieszyc sie trzeba. Ja cieszę się umiarkowanie bo jak myślę o pieleniu to ...................(dopowiedz sobie sama)
Bogdzia 18:40, 22 lut 2013

popcarol napisał(a)
Przestał padać śnieg, ale jest minus 6, więc dobrze że jest Roślinkom cieplej! W marcu może topnieć powoli i potem wiosnę poproszę!

miłego dnia!

Gdzieś na mieście widziałam na termometrze że było zero stopni ale w mieście kilka stopni zawsze cieplej.Karola Ty masz takie cudne sarenkowe widoki że mnie na Twoim miejscu by było szkoda ze zima sie kończy.
Bogdzia 18:42, 22 lut 2013

eliza3 napisał(a)
Bożenko, moc pozdrowień zostawiam i duuużo uśmiechów To moja osobista terapia na zimowe dni U nas cały czas pada i pada... ale nie daję się...

Nie wiem co ze mną jest nie tak bo ja w tym roku na zime nie narzekam . Poprzednia tak mnie zszokowała że ta wydaje mi sie cudna i wspaniała i ani myślę na nią narzekac. Mało tego marzę o tym by wszystkie takie były.
Bogdzia 18:44, 22 lut 2013

dajana napisał(a)
Witaj Bozenko Usciski przesyłam choc tak krociutkie to bardzo cieplutkie

Dajanko witaj , miło Cie widziec po tak długiej przerwie. Wiem że to nie Twoja wina i bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin. Buziaki.
Bogdzia 18:47, 22 lut 2013

Ewa napisał(a)
Bogdziu wpadam z życzeniami słonecznymi i z kwiatuszkiem

Niektórzy wypoczęci wracaja do domów i już leżaczki wystawiaja na dalsze lenistwo. Ale nic z tego.Od poniedziałku Ewuś do pracy a ja z Ulą na leżaczki. Dobrze ze nam wystawiłaś bo obydwie nie mamy. Co chcę kupic to sie rozmyślę bo nie wiem kiedy miałabym na nim poleżec. Ewuniu serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 18:48, 22 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Ja już jeden leżaczek zajęłam, bo u siebie nie mam....i tylko praca, praca mnie czeka na wiosnę

Ula leżaczki już zaklepałam, wprawdzie nie ma jeszcze odpowiedzi ale Ewa nie taka żeby nam nie pozwoliła. Wiosna a my zaczynamy lenistwo? Wytrzymamy?Chyba jednak tylko wirtualnie.