Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:12, 05 mar 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Bogdziu, kiedy powinno być pierwsze dolistne nawożenie rh? Gdy ustąpią nocne przymrozki?

Jak rozmarznie ziemia ale jeśli Twoje rh nie ucierpiały zimą i wyglądaja dobrze to nie opryskuj tylko daj nawóz dla rh na powierzchnię ziemi.Kiedy?--Jak ziemia rozmarznie powiedzmy na głębokośc szpadla.
barbara_kraj... 23:12, 05 mar 2013

Dzięki
Oprysk się przyda, bo liście jakby niedożywione
monteverde 23:17, 05 mar 2013

Miło tu zajrzeć i poczytać dobrych rad pozdrawiam
Klamber 06:37, 06 mar 2013

Witaj Bogdziu, powinienem z tym prezentem poczekac na 900 stronkę, ale nie wytrzymał bym. W końcu udało mi się sfocić Bielika amerykańskiego. Od 4 dni je obserwuję i w końcu się udało. W piątek stopniał lud na Mc kay, tam gdzie gęsi zrobiłem i od tej pory koczują nan topolach rosnących przy brzegu, siedzą jak sroki, przepiękny ptak. Tu jest jak na safari, 10 minut wcześniej widziałem Bizona ale miałem założoną lufę i stał za blisko, nie mieścił mi się w kadr a że był na zakręcie to szybko mi znikł ale złapie go za którymś podejściem, wiesz że jak się na coś zawezmę, to muszę dopiąć swego. Teraz nie ma śniegu to nie widzę kojotów, teraz codziennie będę woził sprzęt na kolanach. Wszystkie foty zrobiłem dzisiaj. Napewno uda mi się zrobić lepsze ale na razie pokazuję co mam. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Madzenka 06:50, 06 mar 2013

Ale piękny ptak. Bielik amerykański!! Naumiałam się kolejny gatunek
Bogdzia 07:20, 06 mar 2013

Klamber napisał(a)
Witaj Bogdziu, powinienem z tym prezentem poczekac na 900 stronkę, ale nie wytrzymał bym. W końcu udało mi się sfocić Bielika amerykańskiego. Od 4 dni je obserwuję i w końcu się udało. W piątek stopniał lud na Mc kay, tam gdzie gęsi zrobiłem i od tej pory koczują nan topolach rosnących przy brzegu, siedzą jak sroki, przepiękny ptak. Tu jest jak na safari, 10 minut wcześniej widziałem Bizona ale miałem założoną lufę i stał za blisko, nie mieścił mi się w kadr a że był na zakręcie to szybko mi znikł ale złapie go za którymś podejściem, wiesz że jak się na coś zawezmę, to muszę dopiąć swego. Teraz nie ma śniegu to nie widzę kojotów, teraz codziennie będę woził sprzęt na kolanach. Wszystkie foty zrobiłem dzisiaj. Napewno uda mi się zrobić lepsze ale na razie pokazuję co mam. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Robert wielkie dzięki . Prezent nadaje sie na milionową stronę. Są prześliczne , w dodatku nie jeden ale pewnie parka i jeszcze młody.No i ten w locie. Napatrzec się nie mogę. Ten biały kolor i żółty dziób no cudne.Widok, sroka i dzięcioł też świetne ale te orły to mistrzostwo. Należą Cie wirualne całusy. Wyjatkowe zdjecia, powiększyłam i oglądam szczegóły. Wielkie dzięki , świetny z Ciebie Kumpel i Przyjaciel.
Bogdzia 07:22, 06 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ale piękny ptak. Bielik amerykański!! Naumiałam się kolejny gatunek

Witaj w nowym dniu, miałaś okazję pierwsza te bieliki zobaczyc , cudne sa.
Bogdzia 07:37, 06 mar 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Dzięki
Oprysk się przyda, bo liście jakby niedożywione

to opryskaj ale jak ziemia rozmarznie.
Bogdzia 07:39, 06 mar 2013

monteverde napisał(a)
Miło tu zajrzeć i poczytać dobrych rad pozdrawiam

A mnie miło Was widziec i Ciebie Aniu również i łazic po Waszych wątkach i ogrodach. Pozdrówka.
Bogdzia 07:40, 06 mar 2013

Miłego dnia Wszystkim. Robert zapewnił Wam dziś niezwykłe widoki , podziwiajcie.