Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 12:41, 09 mar 2013

Przeleciałam po ogródku... przez chwilę nie pada.... gdyby było cieplej miałabym już setki krokusów, a tak widać tylko pąki...
Martek 12:58, 09 mar 2013

Bogdziu kochana !
Dzień Kobiet niech to święto nie opuszcza Cię cały rok !
Tulę i pozdrawiam
Martek
bociek 13:02, 09 mar 2013

Bozenko, piekny grubodziob i fajna przygoda. Zal tylko, ze dziobnal eMa, ale na pewno byl wystraszony. Mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie. Moc ptakow u Ciebie, a dzieciol spryciula
Wierszyk swietny, usmialam sie.
A, ze snieg spadl to dobrze, bo sie strasznie niepokoilam prognozami, ale skoro jest snieg to jestem spokojniejsza.
Milego wnuczkowego dnia
gierczusia 16:29, 09 mar 2013

Bogdziu .. Ja też popodziwiałam ptaszki i uśmiałam się z wiersza , choć widmo nowej matury krąży nade mną już dawno .., niedawno śmialiśmy się w pracy ,że wnet będzie strach iść do mechanika samochodowego i ginekologa.. .., nie wiem czemu akurat te zawody wzięłyśmy na tapetę

Mam nadzieję ,że z Twoim eMem wszystko ok
Madzenka 20:22, 09 mar 2013

Bożenko mam nadzieję, że śnieg ochroni Twoje rośliny. Pozdrawiam
Bogdzia 20:38, 09 mar 2013

mira napisał(a)
mam nadzieję na zmiany prognoz - i chyba będę Ci zazdrościć tego śniegu - niech zasypie co chce to będziesz spokojniejsza
pozdrawiam

Miruś miło że wpadłas. Tak jestem spokojniejsza ze spadł śnieg chociaz teraz sie martwię czy te roślinki nie będą za bardzo przywalone bo zanim spadł śnieg na wszelki wypadek przykryłam je grubą warstwą liści , kto wie czy nie przedobrzyłam.
Bogdzia 20:41, 09 mar 2013

Mariusz napisał(a)
Ptaki, różaneczniki i wierszyki, czyli wszystko na miejscu , uczta dla oka i ducha. Wierszyk czytałem, piękny. Miałem ostatnio nieco kłopotów, ale mam nadzieję, że już po wszystkim i odwiedzę Cię częściej.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Zawsze mi przykro jak moi przyjaciele mają kłopoty, mam nadzieję ze już minęły bo Ciebie też zaliczam do przyjaciół, więc wszystkiego dobrego Mariusz.
Bogdzia 20:47, 09 mar 2013

hanka_andrus napisał(a)
Serdeczności na cały weekend, wnuczkowe odwiedziny bezcenne. Baw się dobrze.

Haniu bardzo wcześnie do mnie napisałaś . Ja też wcześnie dziś wstałam ale do tej chwili nie miałam ani odrobiny wolnego czasu. Robiłam zakupy,gotowałam , piekłam a w końcu się dowiedziałam że syn się rozchorował i nie przyjadą więc dokończyłam robotę i pojechaliśmy do nich. Na dodatek jak piekłam wyłączyli mi prąd akurat jak sernik był w piecu i pół godz nie było prądu . Nie wiem jakim cudem jednak jest dobry bo czasem piecze sie bez takich przygód i niezbyt sie uda. Padam dziś ze zmęczenia, ale jutro odpocznę bo wnuczków nie będzie więc dzień lenistwa.
Bogdzia 20:49, 09 mar 2013

asc napisał(a)
Przeleciałam po ogródku... przez chwilę nie pada.... gdyby było cieplej miałabym już setki krokusów, a tak widać tylko pąki...

Aniu co padało śnieg czy deszcz? A patrzyłaś w prognozy? Zmienili je?????
Bogdzia 20:51, 09 mar 2013

Martek napisał(a)
Bogdziu kochana !
Dzień Kobiet niech to święto nie opuszcza Cię cały rok !
Tulę i pozdrawiam
Martek

Dobrze by było miec dzień kobiet cały rok ale nic z tego niestety.Dzięki Martuś że o mnie pamiętałaś. Buziaczki przesyłam.