Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 22:22, 15 lis 2012

alinak napisał(a)
ELKA pozdrawiam . rób dobre fotki ptakom , bo w zimie to będzie główna atrakcja

Cały czas ćwiczę, ale efekty marne (jak widać powyżej), więc i tak u Bogdzi będziemy siedzieć
Milka 11:37, 16 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Wróbelki wolą jeść pod karmnikiem

Jak już zechce im się podlecieć do karmnika to sikorki cierpliwie czekają na swoją kolej

Wow, gratulacje, ciut przymglone, ale jednak super zdjęcie
eliza3 14:25, 16 lis 2012

Irenko, zdjęcie faktycznie zamglone, ale słońce się opierało o szybę, a zdjęcia robię ukryta za firanką, bo sikoreczki nie mają parcia na szkło i są bardzo płoche. Z czasem możne się bardziej oswoją... wszak zima przed nami i jak będą głodne to nie będą na mnie zwracać uwagi
eliza3 14:58, 16 lis 2012

Dzisiaj znowu grabiłam liście, ale ponieważ było ciepło i ładnie słonko świeciło, więc zrobiłam zdjęcia chyba już ostatnim kwiatkom w moim ogrodzie. Nawet dzisiejszy nocny mróz nic im nie zrobił i jeszcze cieszą , chociaż takie maleńkie.

eliza3 15:03, 16 lis 2012

Suche kwiatostany hortensji i rozchodnika pozostaną do wiosny i będą zdobić ogród, chociaż ich uroda trochę zblakła, ale i tak są interesujące.

wiunia 18:47, 16 lis 2012

Elu, zdjęcia jesiennych kwiatów super. Widzę, że karmnik spełnia swoją rolę, klientów sporo! Ja mam taki domowej roboty karmnik, ale nie drewniany , bo ten się rozpadł i mój tato postanowił zrobić .....blaszany ptaszyny go polubiły i odwiedzają dość licznie , ale nie zrobiłam jeszcze dobrych zdjęć, jakoś mi nie wychodzą, te ptaszki takie ruchliwe!
Pozdrawiam cieplutko
eliza3 20:19, 16 lis 2012

wiunia napisał(a)
Elu, zdjęcia jesiennych kwiatów super. Widzę, że karmnik spełnia swoją rolę, klientów sporo! Ja mam taki domowej roboty karmnik, ale nie drewniany , bo ten się rozpadł i mój tato postanowił zrobić .....blaszany ptaszyny go polubiły i odwiedzają dość licznie , ale nie zrobiłam jeszcze dobrych zdjęć, jakoś mi nie wychodzą, te ptaszki takie ruchliwe!
Pozdrawiam cieplutko

Oj, ruchliwe te ptaszki, ruchliwe... dzisiaj siedziałam na tarasie i udawałam, że mnie nie ma, aby zrobić zdjęcia, ale nic z tego nie wyszło... takie czujne bestyjki...
an_tre 20:30, 16 lis 2012

Kolorowo u ciebie Elu i nawet świeciło słonko u mnie cały dzień było mglisto i szaro, a ja wreszcie skończyłam dziś sadzić tulipany
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 20:50, 16 lis 2012

an_tre napisał(a)
Kolorowo u ciebie Elu i nawet świeciło słonko u mnie cały dzień było mglisto i szaro, a ja wreszcie skończyłam dziś sadzić tulipany

Dzisiaj rzeczywiście był piękny dzień. W nocy mamy mróz i szron przed południem, ale jak tylko słonko się pojawi to jest ciepło, ptaszki się ożywiają i aż się chce pracować w ogródku. Jutro też ma być tak ładnie... już się cieszę
PANDA 21:50, 16 lis 2012

Eliza, zdjęcia super. Ja tez jutro planuję wyjść do ogrodu, jak będzie pogoda, całymi dniami siedzę w pracy , chce mi się już że nie wiem
pozdrawiam