Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

monteverde 21:58, 16 lis 2012

Też pozostawiałam kwiatostany horti i rozchodnika, ale piękne słoneczko u Ciebie Elizo było, a nie sadź jak u niektórych, u mnie też dzisiaj było pozdrawiam weekendowo
eliza3 21:58, 16 lis 2012

PANDA napisał(a)
Eliza, zdjęcia super. Ja tez jutro planuję wyjść do ogrodu, jak będzie pogoda, całymi dniami siedzę w pracy , chce mi się już że nie wiem
pozdrawiam

To miłego ogrodowania życzę i pięknej pogody
eliza3 22:04, 16 lis 2012

monteverde napisał(a)
Też pozostawiałam kwiatostany horti i rozchodnika, ale piękne słoneczko u Ciebie Elizo było, a nie sadź jak u niektórych, u mnie też dzisiaj było pozdrawiam weekendowo

Od kilku dni jest tak słonecznie, to wprawia mnie w dobry humor na cały dzień... ja też pozdrawiam cieplutko i życzę miłego wieczorku
Bogdzia 22:06, 16 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Dzisiaj znowu grabiłam liście, ale ponieważ było ciepło i ładnie słonko świeciło, więc zrobiłam zdjęcia chyba już ostatnim kwiatkom w moim ogrodzie. Nawet dzisiejszy nocny mróz nic im nie zrobił i jeszcze cieszą , chociaż takie maleńkie.

Sporo ładnych kwiatków znalazłaś a kolor tych pierwszych jest niezwykły i piękny.
eliza3 22:28, 16 lis 2012

Bogdziu kiedyś kupiłam maleńkie bratki w kolorze żółtym, mija już któryś rok, a one ciągle cieszą, a wysiewając się zmieniają kolor i tym sposobem zawsze mam niespodziankę
Urszulla 22:39, 16 lis 2012

Elu-prawda że piękny dzień. Grabienie to też uskuteczniam....ale jak sądzisz chyba widać koniec?

A z tymi ptaszkami u Ciebie jak u Bogdzi
eliza3 22:58, 16 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Elu-prawda że piękny dzień. Grabienie to też uskuteczniam....ale jak sądzisz chyba widać koniec?

A z tymi ptaszkami u Ciebie jak u Bogdzi

Do Bogdzi to mi daleko, nie umiem robić takich zdjęć, ale tak jak ona lubię obserwować ptaszki

U mnie z grabieniem koniec, bo mróz skutecznie zmusił liście do opadnięcia i dzisiaj poszły do worków, zostało trochę maruderów na brzozach, ale tym się już nie przejmuję. U mnie koniec
eliza3 09:53, 18 lis 2012

Dzień dobry wszystkim przy niedzieli.
Ja już po porannej kawce, którą piłam z "Mają w ogrodzie"... i muszę się przyznać, że nie mogłam się oprzeć, aby nie spróbować ciasta, które zrobiłam w nocy. Piszę zrobiłam, bo ciasta się nie piecze.
Życzę wszystkim udanego dnia

wiunia 13:29, 18 lis 2012

Ciasto wygląda pysznie i tak pewnie smakuje
Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę !
an_tre 13:41, 18 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Dzień dobry wszystkim przy niedzieli.
Ja już po porannej kawce, którą piłam z "Mają w ogrodzie"... i muszę się przyznać, że nie mogłam się oprzeć, aby nie spróbować ciasta, które zrobiłam w nocy. Piszę zrobiłam, bo ciasta się nie piecze.
Życzę wszystkim udanego dnia

narobiłaś mi Elu apetytu Maję oglądałam przy śniadaniu, a kawka była przed i bez tak pysznego ciasta pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies