Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 19:04, 14 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Elu, ja dzisiaj grabiłam po raz 10 chyba. I już mam nadzieję ostatni. Tylko jabłonka ma jeszcze troszkę listków.
Ale muszę trawki wiązać chociaż małe i juki. I stwierdziłam że muszę wapno w hurt. ogrodn. kupić na warzywnik, bo M. miał przywieźć obornik, ale z tego chyba nic nie wyjdzie.

Dzisiaj nie miałam czasu żeby zgrabić, ale może jutro, albo w sobotę, a jak nie, to trudno, wiatr rozwieje i rozłożą się pod krzewami. Natura zrobi swoje
eliza3 19:08, 14 lis 2012

kasik778 napisał(a)

Drzewka pogubiły listki, ale w stanie bezlistnym też mają swój urok.
Brzoza

Pięknie tak wyglądają bez liści, ja w tym roku chyba pierwszy raz tak dokładnie oglądam ogród i widzę, że może być piękny cały rok
jakoś w zeszłym roku to w listopadzie w ogóle nie zauważyłam piękna roślin

Odkąd zaczęłam robić zdjęcia też dokładniej się przyglądam ogrodowi i widzę więcej niż kiedyś i to też zasługa forum, bo kiedyś częściej robiłam zdjęcia ludziom, a teraz kwiatkom...
Justyna 19:11, 14 lis 2012

Elu, intuicja ogrodniczek. Przeglądając zdjęcia pojawiło mi się, że własnie on wywoła uśmiech
eliza3 19:15, 14 lis 2012

Justyna napisał(a)
Elu, intuicja ogrodniczek. Przeglądając zdjęcia pojawiło mi się, że własnie on wywoła uśmiech

Mieć ogrodową intuicję to skarb Teraz już wiem dlaczego masz takie piękne rośliny i tak ślicznie Ci rosną
weronika77 21:04, 14 lis 2012

Elu, to prawda, że dzięki zdjęciom widać więcej. Ja oglądam fotki a potem przesadzam, bo wciąż mi coś nie pasuje. Róże zakopczykowałaś, i dobrze bo zimno. Ja zakopczykowałam te róże,które przesadzałam, ale jutro kopczykuję resztę. Powiązałam juki. Iglaki też wypadałoby powiązać, żeby śnieg ich nie poczochrał.
eliza3 21:31, 14 lis 2012

weronika77 napisał(a)
Elu, to prawda, że dzięki zdjęciom widać więcej. Ja oglądam fotki a potem przesadzam, bo wciąż mi coś nie pasuje. Róże zakopczykowałaś, i dobrze bo zimno. Ja zakopczykowałam te róże,które przesadzałam, ale jutro kopczykuję resztę. Powiązałam juki. Iglaki też wypadałoby powiązać, żeby śnieg ich nie poczochrał.

A ja juk nigdy nie związywałam, może trzeba to zrobić w tym roku, bo podobno ma być śnieżna zima, a przy dużych opadach mogą zrobić się brzydkie od środka.
krisec 23:41, 14 lis 2012

Elu dziękuję że zaglądasz do mnie, fajny pomysł z karmnikiem. pozdrawiam.
monteverde 23:47, 14 lis 2012

Piękny buczek Elu
betysia 07:51, 15 lis 2012

pieknie pokazalas brzoze...nawet "na golaska" ma ona w sobie wiele uroku za co je kocham...
cieplutkiego i slonecznego dnia zycze!!!!!!
Milka 13:31, 15 lis 2012

I buczek i brzoza, oba piękne, nawet bez liści

i popatrz jak się zmieniamy przez to forum, zamiast ludziom, to roślinkom fota trzaskamy! pozdrawiam