Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 16:36, 15 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)

Dystans do siebie,trzeba mieć właściwy,resztą świata się nie przejmować,wygodne buty nosić,i nie chorować!
I najlepiej żartować tylko z siebie.....

Te słowa trzeba by powiesić na lodówkę i codziennie czytać
Zbyt dużo ludzi wokół nas nadętych i sflustrowanych, trzeba umieć kochać ludzi, siebie, mieć dobry humor i cieszyć się życiem, bo jest zbyt krótkie, aby je marnować
Serdecznie pozdrawiam
Pszczelarnia 16:42, 15 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
To ja o tym wiem, ale sąsiadki o młodość mnie nie podejrzewają, raczej o zdziecinnienie na starość!
Ale co ja ich będę z błędu wyprowadzać,zobaczymy czyje będzie na wierzchu?

Dystans do siebie,trzeba mieć właściwy,resztą świata się nie przejmować,wygodne buty nosić,i nie chorować!

Haniu, ja też tak mówię, buty i zdrowie i pogoda ducha.
baraga1904 16:43, 15 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Na sąsiadki nie ma rady.Mnie jak pytają dlaczego pstrykam kwiatkom zdjęcia,odpowiadam,że już mam sklerozę i muszę zimą , i potem wiosną przypominać gdzie co posadziłam.4miesiące....można zapomnieć.....

....Haniu jesteś wielka...uwielbiam Twoje komentarze ...w każdym jest humor i wiele mądrości...
baraga1904 16:45, 15 lis 2012

eliza3 napisał(a)

Te słowa trzeba by powiesić na lodówkę i codziennie czytać
Zbyt dużo ludzi wokół nas nadętych i sflustrowanych, trzeba umieć kochać ludzi, siebie, mieć dobry humor i cieszyć się życiem, bo jest zbyt krótkie, aby je marnować
Serdecznie pozdrawiam

...zapisuję w osobistym kalendarzu...złota myśl...
eliza3 16:58, 15 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)

To ja o tym wiem, ale sąsiadki o młodość mnie nie podejrzewają, raczej o zdziecinnienie na starość!
Ale co ja ich będę z błędu wyprowadzać,zobaczymy czyje będzie na wierzchu?

Haniu, ja też tak mówię, buty i zdrowie i pogoda ducha.

i oczywiście ogrodowisko... aby złotymi myślami się dzielić i kwiatkami cieszyć.
eliza3 17:06, 15 lis 2012

baraga1904 napisał(a)

Na sąsiadki nie ma rady.Mnie jak pytają dlaczego pstrykam kwiatkom zdjęcia,odpowiadam,że już mam sklerozę i muszę zimą , i potem wiosną przypominać gdzie co posadziłam.4miesiące....można zapomnieć.....

....Haniu jesteś wielka...uwielbiam Twoje komentarze ...w każdym jest humor i wiele mądrości...

Bo Hania przypomina nam o oczywistych oczywistościach, które niby znamy, a ciągle zapominamy goniąc na złamanie karku często nie wiadomo po co i za czym...
Mala_Mi 17:09, 15 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Wróbelki wolą jeść pod karmnikiem

One sprzątają....... fajnie masz ułożone te płyty i kostkę..... i ten mech gdzie nie gdzie... lux. Dbają by dalej było ładnie.. tylko u mnie śmieciuchy robią grajdoł na maksa... kora z rabat wyrzucona na 30 cm w trawnik
eliza3 17:16, 15 lis 2012

asc napisał(a)

Wróbelki wolą jeść pod karmnikiem

One sprzątają....... fajnie masz ułożone te płyty i kostkę..... i ten mech gdzie nie gdzie... lux. Dbają by dalej było ładnie.. tylko u mnie śmieciuchy robią grajdoł na maksa... kora z rabat wyrzucona na 30 cm w trawnik

U mnie korę rozrzucają kosy... chyba. Bogdzia by lepiej wiedziała, jedne czarne z żółtymi dziobkami, drugie bardziej brązowe z jasnymi dziobkami, chyba jakieś drozdowate. Biegają na pieszo po rabatach i tarmoszą tą korę, aż wióry lecą...
popcorn 17:18, 15 lis 2012

Fajne wróbelki i fajnie płyty ułożone! Z tym mchem - miodzio!
eliza3 17:34, 15 lis 2012

popcarol napisał(a)
Fajne wróbelki i fajnie płyty ułożone! Z tym mchem - miodzio!

Zdjęcia wróbelków słabiutkie, ale nie mogłam się oprzeć, a płyty...dzieło M i syna.